Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Itt leírtam az egyik custom rom telepítését. 2 hónapig használtam, most ugyanettől a készítőtől van fenn a PureION nevezetű rom.
Mindegyiknek van előnye, hátránya, leginkább a kinézet miatt gyúrnék a kettőből egyet (ha tudnék).
Egyébként viszonylag stabil, megbízható rom-ok.Más!
A többi hsz-re reagálva, tényleg szégyen, hogy egy nem tökéletes rom-mal hagyták abba a support-ot. Én megelégedtem volna az S-re kijött .96-os rommal is, ahol javították a fullHD-t, a 2G hibát, meg ami még volt. De leginkább a sötét tárcsázó és sms felületet szerettem volna visszakapni, ami az ICS-ben is volt. Vagy legalább választhatóvá tették volna, mint témákat.
De sajnos nem így lett. Maradt egy mára teljesítményben eléggé a középkategória alján lévő, de kinézetre és anyaghasználatra prémium kategóriás telefonunk.Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele, de ha lenne egy ugyanilyen kinézetű, de jobb teljesítményű sony, akkor lehet cserélném.
Mondjuk ugyanez a fém hátlap, középen a kamera, led vaku, hangszóró, oldalt meg az új sony-kon lévő fém bekapcsoló gomb, elöl az egységes, letisztult képernyő 4,6-4,7" méretben, és belül mondjuk egy Z vagy Z1 teljesítménye, és már perkálnám is érte a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Politika
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest