Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• panpeter92

tag

válasz dezz #443 üzenetére

"Továbbra sem érted, azt hiszem. Egy normál látású egyén teljesen jól látja ilyen távolságból az 1-pixeles pepita mintát. Ez fizikai tény."

És ez mit jelent a normál felhasználásban? Komolyan érdekel, hogy ez miként jár bármiféle hátránnyal egy, hogy a példánál maradjunk 47 colos készüléknél 1,9 méterről? Még mindig nem hiszem el, hogy egy átlagszemű tompának lássa rajta a Full-HD anyagot.
    Értem amit mondasz, csak azt nem tudom, hogy mi értelme van a pepita mintás tesztelésnek? Nem azt nézel nézel rajta, hanem filmet! Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy 1.9 méterről nem lehet tompa egy Full-HD megjelenítőn egy Full-HD film. Ha te annak látod, az azért van mert átlag feletti a látásod.

"És szerintem nem vagyok egyedül: akik láttak már 4K-t (filmes tartalom), szinte mindenki arról számolt be, hogy "na ez éles"..."

Láttam már 4K-s megjelenítőn 4K anyagot. Szép volt, éles. Tudod mi a még jobb? A 8k, meg a 16. Mikor azok jönnek majd a 4K lesz a tompa és pixeles. Szerintem a mai átlagos (lapos)tévé mérethez, átlag nézési távolsághoz, átlagfelhasználáshoz tökéletesen felesleges a 4K.

Új hozzászólás Aktív témák