Hirdetés
- Computex 2025: éppen csak bemutatkozott a Wooting 60HE v2, dmár ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Computex 2025: érdekesek lettek az Acer hordozható kijelzői
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Fujifilm X
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
panpeter92
tag
"Továbbra sem érted, azt hiszem. Egy normál látású egyén teljesen jól látja ilyen távolságból az 1-pixeles pepita mintát. Ez fizikai tény."
És ez mit jelent a normál felhasználásban? Komolyan érdekel, hogy ez miként jár bármiféle hátránnyal egy, hogy a példánál maradjunk 47 colos készüléknél 1,9 méterről? Még mindig nem hiszem el, hogy egy átlagszemű tompának lássa rajta a Full-HD anyagot.
Értem amit mondasz, csak azt nem tudom, hogy mi értelme van a pepita mintás tesztelésnek? Nem azt nézel nézel rajta, hanem filmet! Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy 1.9 méterről nem lehet tompa egy Full-HD megjelenítőn egy Full-HD film. Ha te annak látod, az azért van mert átlag feletti a látásod."És szerintem nem vagyok egyedül: akik láttak már 4K-t (filmes tartalom), szinte mindenki arról számolt be, hogy "na ez éles"..."
Láttam már 4K-s megjelenítőn 4K anyagot. Szép volt, éles. Tudod mi a még jobb? A 8k, meg a 16. Mikor azok jönnek majd a 4K lesz a tompa és pixeles. Szerintem a mai átlagos (lapos)tévé mérethez, átlag nézési távolsághoz, átlagfelhasználáshoz tökéletesen felesleges a 4K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Synology NAS
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Politika
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest