Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Atawallpa #10240 üzenetére
Az lehet, hogy kernelszinten kell támogatnia, de az a gondom, hogy totál ellentmondó írásokat láttam ezzel kapcsolatban. Valamelyik ICS frissítés kapcsán (vagy már az utolsó GB-nél?) is megjelentek olyan hírek, hogy működik az OTG gyári rendszeren, azután kiderült, hogy mégse. Mások szerint igen, root után, amit megint mások cáfoltak. A fene se tud kiigazodni. Azt hiszen rááldozom azt az ezrest és veszek egy otg kábelt.
Közben megtaláltam azt a seria.hu-s (tavaly májusi) cikket, ami alapján azt gondoltam, hogy működik gyári rendszeren.
"Fontos megemlíteni, hogy a tesztelt Xperia mini és Xperia mini pro telefonokon teljesen gyári szoftver van, tehát nem kell belepiszkálni, bajlódni vele ahhoz, hogy mindez működjön.
Pendrive-ra azt írja: "Nem támogatott USB kiegészítő". Ez a gyári szoftverben a letiltásnak köszönhető, és a 2011-es modellek napjainkban (még) hivatalos legfrissebb firmware-jei esetében csak root után oldható fel. Ez azonban már túlmutat a mai bemutató keretein."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest