Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- LG LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Liverbird #8509 üzenetére
A 2D gyorsítás alapból aktív, kapcsold vissza, ha tovább olvasol, láthatod, hogy a fordítás rossz.
A launchert cseréld le és gyorsabb lesz. Tárcsázót is lehet cserélni, nekem nincs gond a gyárival.
"a GB eddig használt narancssárga témahátterét, de témaváltáskor persze eltűnt, csak az újak maradtak, narancs helyett arany lett."
Nekem is ez történt a kék háttérrel (másikat használok mondjuk, most épp a phase beam LWP-t, gyári), szerintem a netről ezer helyről le lehet szedni a GB-s háttereket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest