- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz
maszibmw #1360 üzenetére
Érdekes. Pedig ez a rezgős soft gombos probléma a melegedéssel kapcsolatban merült eddig fel. Gondolom megy a fűtés a kocsiban. Nem lehet hogy pont oda megy a meleg levegő ahol a telefont tartod?Plusz még a zsebedben is van, ami tovább melegítheti. És az ismert szoftgombos probléma olyan mintha a két gombot folyamatosan nyomkodná valaki. És az egyik ugye a vissza gomb. Tehát bármit is akarsz csinálni nem tudsz, mert folyamatosan megy a vissza gomb. És így nem lehet pl. hívást kezdeményezni sem. De esetleg próbáld meg egy másik kocsival is kipróbálni ha van rá lehetőséged. Mert lehet hogy csak a te kocsid kihangosítójával nem szeretik egymást.
De esetleg próbáld frissíteni a nordic 2.3.4-re. Az lehet hogy megoldja a kijelzős problémát. -
Bambusznád
tag
válasz
maszibmw #1209 üzenetére
Egy pár napja az én Pro-m is produkálta ezt a hibát
(valószínű azért még csak most, mert csak most tettem zsebre)
Az enyém megoldódik úgy, ha kinyomom a kikapcsológombbal a kijelzőt és utána vissza. Így már fel tudom venni, ha csörög. Csak éppen van olyan, hogy mire ezt megteszem, addigra a másik fél már leteszi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged