- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
válasz
scope2007 #13452 üzenetére
Na, hát megszenvedtem, mivel vsz. az SD kártya pont behalt
A nagy részét előtte még lementettem, pár apróság maradt csak. A Win8 nem látja...
Mount ugye nem ment, ebből látszódott, hogy gond van. Biztos, hogy kuka?
Közben felment az XGamer!
Most nézem, még a patch-et nem raktam fel utána, elfelejtettem.
Remélem nem kell elölről, csak újra recovery-ből lehet majd.Kösz a biztatást! Sose csináltam ilyet.
Jön az új teló, ez másé lesz amúgy. -
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Azzal a problémával találkozott valaki, hogy az USB töltő kábele mindig kiesik a telóból? Ez a telefon vagy a töltő kábel hibája? Autós kábelnél, és saját gyári töltőjével produkálja, de egy SE headset töltőjével jobb.
Elkopott a töltő csatlakozó? Mit tudok tenni az ügy érdekében, be lehet ilyesmit szerezni?
Nagyon bosszantó hiba, mivel pl. autóban az autós tartóra téve egyszerűen kiesik a töltő a telefonból, állandóan fogni ("odanyomni") kell...Előre is köszi!
Üdv!
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet visszatenni a telóra a GB-t? Frissítve volt 1,5 éve ICS-re. Azóta alig van helyem és elég lassú is.
Most olvasgatva a lenti hsz-okat, lehet visszaraknám, bár sok funkciót szeretek és megszoktam már az ICS-ben.Üdv!
-
Dracula
őstag
Köszönöm Mithrandir!
Amúgy én is ezt tudtam, csak az ebay egyik oldalán levő általános szöveg zavart meg (ami SONY stamina-ra vonatkozott és inkább NiMH-re). Amúgy a Ni-Cd is azért ilyesmi volt a MH előtt.
De a Li-Ion és ez is akkor már nem szenved a memory effektustól.
üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
levike92 #13268 üzenetére
Miért? Tehát akkor mégse jó hagyni lemerülni? A gyári akkum amúgy már 2,5 éves múlt. 6-7 óránál nem bírja többet szerintem. A Li-Pol-nak akkor nem jó a kisütés?
Meg amúgy ott írták ezt is:
"Please ensure you give the replacement battery a good 12 hour charge before full usage for best performance."Mondjuk nem tartottam be.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
Dracula #13261 üzenetére
Sziasztok!
Megjött az ajánlott akku. Először ledöbbentem, mert kis benyomódások voltak rajta és látszódott, hogy nem újak... aztán ismét megnéztem a hirdetést.
- gyári eredeti akkuk
- használt, de olyan telóké volt, ahol 14 napon belül visszahozták
- mind tesztelve, és működőképesSzóval ez után az akkut a telóba téve csak villogott a piros LED... mondom ez nem jó, nem tölt. Kivettem, megnéztem az oldalt. Már készültem írni, hogy nem jó.
De még 1x visszatettem. És láss csodát, bennehagyatam 15-20 mp után a piros villogás folyamatos pirossá változott, tehát tölteni kezdte!
Most fogyasztom vele a 2. ciklust, még egy full kisütést szeretnék és utána már rendesen fogom használni.
Sajnos a régi is mindig úgy volt, hogy állandóan töltöttem bent a munkahelyen vagy itthon. Ez nem tesz jót neki. Majd próbálom kicsit kondicionálni. Bár állítólag a Li-Pol-oknak nem kellene...Ennyit szerettem volna elmondani.
Üdv
Dracula -
Dracula
őstag
Sziasztok!
Milyen új akkut ajánlotok az Xperia Arc-hoz? Esetleg nem gyári is van jó hozzá?
Köszi!üdv
Dr. -
Dracula
őstag
válasz
Dracula #12964 üzenetére
A full gyári visszaállítás (SD törléssel együtt) egész felgyorsította a telót!
Sajnos a Super backup pl. fordítva másolta vissza az SMS-eket, most alul van a legfrissebb...
Valamint nem sikerült úgy lementeni a contact-okat, hogy a gmail-eseket ne hozza vissza bele, holott nem kértem. 1+ óra volt, míg rendesen kitöröltem a feleslegeket.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Telefon rom csere esetén minden elveszik végleg? Milyen progit tudtok ajánlani, amivel a névjegyek mellett az SMS-eket is le lehet menteni?
Kösz!
-
Dracula
őstag
válasz
darvinya #12008 üzenetére
Hát azért nem. Nyáron csináltam egy full gyári resetet... azután október 23 körül jött az ICS.
Ne már, hogy ezt nem lehet megoldani? Mostanában csak úgy tudok frissíteni bármit, ha valami nagyobbat leszedek. De sok nagy meg eleve gyári, azokat le se lehet.Az tényleg így van, hogy ICS-nél már nem lehet átpakolni alkalmazásokat SD-re???
Nem az alap, telefonba integráltakat úgymond, de sok letöltöttet sem. Mert SD-re áttéve őket anno
drasztikusan csökkent a használt tárhelyük mérete.Amúgy az üzenet egész pontosan az, hogy nem áll rendelkezésre elegendő tárhely... és még egy 1,7 MB-os alkalmazást se tudok sokszor frissíteni. Ez a tárhely ez mi? Az épp futó alkalmazások a memóriában vagy micsoda? Mert hogy nem SD az biztos... (ott van 5 giga)
-
Dracula
őstag
Mi az, hogy az alkalmazás telepítéséhez nem rendelkezésre elég hely? Jó, tudom mi ez, de mindig le kell szedni csomó progit ahhoz, hogy frissítsek egy FB-ot pl?
Ez nevetséges. Amit lehetett anno áttettem SD kártyára, de az ICS-ben már néha az a gomb is inaktív.
Miért? -
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
Nem tudja valaki, az arc támogatja az 5Ghz-es wifi-t vagy nem? Vagy ez nem a telótól függ?
Mert a 2.4-et megtalálja, de az 5-öt már nem.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
Dracula #11586 üzenetére
Régen jártam erre (viszonylag). Október 23 körül jött meg a telóra a 4.0.4 ICS, amit azóta is megelégedéssel használok. Szerintem sokkal jobb, mint a 2.3.5 volt...
Gondolom másnak is, köztük T-M lockosoknak is megjött azóta a frissítés. Sokáig kellett rá várni, de megérte.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
viewdetails #11105 üzenetére
Az melyik szám? Honnan tudom, hogy UK sw van rajta? És egy magyar T-mobile-os lockos telón miért lenne UK szotfver?
üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
HELLAFLUSH #11086 üzenetére
Csak épp nem frissül rajta...
-
Dracula
őstag
válasz
viewdetails #10751 üzenetére
A SEUS-t hol nézem meg? PcC-ból állítom US-ra vagy mi?
Nem rootolt, eredeti. Egy hivatalos frissítés volt a 2.3.3-ról 2.3.4-re. Azóta semmi...Amíg a 2 év hűség tart, semmit nem szeretnék feltenni... a gari asszem lejárt. De nem szeretnék így hackelgetni. Nem értem, miért nem jön erre is ki amikor csomó másikra igen. Ez valahol szomorú.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
viewdetails #10748 üzenetére
Bocs én voltam, csak egy nagyon régi user-rel.
Szóval újabb frissítést. És sajnos az SI számom (04 véggel) fenn sincs itt...
http://talk.sonymobile.com/message/199357#199357Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
laszlolczka #1418 üzenetére
Ja, tegnap én is frissítettem!
Gyorsabb lett a teló!!! És remélhetőleg tovább is bírja.
Valaki használja az mcAffe-t, amit felrakott, van értelme? Olvastam, hogy szinte semmit
nem érnek ezek. A másik, hogy én ezeket az új alkalmazásokat nem tudom leszedni (pl. uefa.com nem kell), ez tényleg így van?üdv!
-
Dracula
őstag
Mostanában másnál is van olyan, hogy a FB azt írja, hogy nem sikerült a szinkronizáció? Pedig ha rányomok, akkor kiírja, hogy már engedélyezve van... Mi lehet ez?
Majd én is meglesem, hogy van-e már 2.3.4...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Kösz, egy fórumon le volt írva ez, hogy ilyenkor a Chrome alapú böngésző végtelen ciklusba kerülne, de a Ch. leállítja ezt és kiírja, hogy a Kiszolgáló túl sok átirányítást tartalmaz.
Valami APN-t kell hozzá állítani az oldal szerint, de én kiürítettem a cache-t, a cookie-kat, és minden ilyet és most már jó, nem az m. kezdetűre visz át, hanem a rendes lap jön be (amúgy a homár blog ról volt szó, de sok másnál csinálta).
""too many server redirects" is a response that is made by a browser under the following circumstances:
User goes to web page A, where A is a dynamic page (i.e. the web server does some processing before delivering its content).
The web server tells the browser to go somewhere else (for example a page that tests for the existence of cookies on the user's device)
That page then tells the browser to go backto page A."üdv!
-
Dracula
őstag
Másnak is van olyan, hogy egy weboldalt tölt, majd átvált m. -es (mobil formátum) oldalra, majd vissza és ezt így ismételgeti, amíg ki nem írja, hogy nem lehet megjeleníteni a lapot? Főleg index és blog féle oldalaknál jött elő ez....
-
Dracula
őstag
- Nálam még nem repedt meg (kék)
- Ha nincs szinkronizáció, akkor 2 napig bírja simán, ha nem beszélsz sokat.
(ami szerintem is nagyon sokat levesz az a FB app és a a képek, pl. picasa vagy FB albumok)
- Ha nem netezel, minimális. De videókkal meg szinkronnal főleg, ha mindent ott nézel, nagyon hamar elfogy 500 mega...
- Én fekete szilikon tokot használok, ami a kijelzőt és a gombokat szabadonhagyja.
- El lehet távolítani a FB fiókot de akkor mident ilyesmit töröl a telefonról. Csak a szinkronizációt érdemes kikapcsolni, ha túl sok az adatforgalom már.
- Hogy le lehet-e, azt nem tudom, de szerintem igen. Nekem eleve nincs összekapcsolva. És a kapcsolatok adataiból törölhetsz bármit.Üdv!
-
Dracula
őstag
Alapból úgy indítottam...
Aztán rájöttem, amikor egy kis led lámpa a zsebemben (alu szél) megkarolta a képernyő legszélét, hogy kell rá sajna... (nem Gorilla glass, vagy nem tom).Most megnéztem újra, végülis tényleg rendes fólia... de nem tudom, hogy az érintés mennyire jó rajta. Ha szétmegy ez a drága, akkor majd visszarakom a gyárit.
Nem volt nehéz egyáltalán, miért lenne nehéz?
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
notaricon #737 üzenetére
Egyetértek, a kamera gomb amúgy pocsék, írták a cikkben is, hogy elég fura a nyomáspontja, ezt csak megerősíteni tudom. Helyette tessék a képernyőn a Kamera ikont használni, és fotózáshoz és kamerázáshoz is beállítani a képernyő érintést.
Nekem most úgy 2 nap, és még bírta volna (!) hogy lekapcsoltam minden háttérszikront, és max SMS és telefonálás volt. /Betelt az adatcsomag
/
Amúgy a fóliára azt mondták nekem, hogy nem éri meg a drága, mert hiába tartana ki, nem biztos, hogy kitart. Ami igaz, nekem már felrepedt egy helyen... szerencsére nem középen, de ha megsérül, ugyan úgy dobhatod ki, mint a 800Ft-ost....
Üdv!
-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
A kamera távol van az elég jótól. Sajnos este, még fény mellett is elég pocsék, zajos képeket csinál... bármit is mond a marketing. A nappali képek akkor jók, ha szerencsésen egyenes a kezed és nincs túl rossz idő. Akkor viszont lehet egész szép képeket lőni vele... Hiába, ez mégis csak egy vékony kis műanyag lencse.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hi!
Én is már csak futtatom az ATK-t, és megölöm magát is, ennek ellenére sajnos nekem is elindul magától pl. az általad említett telepítővarázsló, hogy miért, ne kérdezd... Persze nem foglal sokat.
Handcent-et én is használtam, de most egy sms popup nevűt használok. Ez valamiben jobb, viszont hiába kapcsoltam ki az SMS-eket hogy jelezze az alap android, mégis megjön az ikon fenn, mikor lehúzom, akkor egy üres, "új" írandó SMS jön be... Ha simán bezárom "" az SMS popupból, akkor amúgy jó maga a progi, de a választ már nem nagyon tudja kezelni, mert a megírás után ismét hozzá kell adni a címzettet... :S Szóval lehet, hogy a handcent jobb? Csak nekem a csicsássága nem tetszett. Ez meg fel is oldja magától a screenlock-ot, stb, és LÁTSZÓDIK a telefonon egyből, mikor jön egy SMS (ez lenne a nornális!)
Tok: Én kicsit későn ébredtem, de vettem hozzá egy bronz-átlátszó szerű szilikon tokot, körben védi, ki van vágva, ahol kell. A képernyőre meg egy fóliát. Bár vsz. felesleges volt a drágábbat.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hi!
Pl. az SMS pop-up nál be lehet állítani a LED színét, a villogást, intenzitást. Hogy alapból lehet-e azt nem tudom, de nem is nagyon próbálgattam. Nekem jó így.
Úgy tudom ez android feature, de nem minden telónál van. Én nem próbáltam még. Tehát nem csak HTC, hanem pl. Motorola Defy is tudja, de lehet ez is.
3. passz
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hali!
Valaki vett a telóra már fóliát? Mivel még nem volt ilyenem, kezdő voltam. Nos, az első rátételnél annyira poros lett (légkondi alatt SOHA ne tegyél fel fóliát!
), hogy le kellett mostnom, és cellux-szal lejött a por.
De sajna 2 kis dudor keletkezett "belül" a fólián... A kérdésem, hogy el lehet ezeket simítani valahogy, vagy esélytelen? A dudorok egyrészt zavarók (bár inkább a széleken vannak), másrészt a kép ott ugye "szivárványos".A másik kérdésem, hogy érdemes-e ilyen drágább (pl. BRANDO) fóliát venni, ahogy tettem, vagy van ilyen jó a 800 Ft-os (máshol 1500?) fólia is, és csak gyakrabban kell cserélni?
THx!
Üdv! -
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
válasz
notaricon #660 üzenetére
Amúgy nekem meg jobb lett a képernyő. Előtte váltakozott a fényerő állandóan, azt hittem, rossz. Esetleg a fénymérő szenzor csinálja, van ilyen benne, ott, ahol a repedések keletkeznek, az az, nem?
Lényeg, hogy a 2.3.3 óta nem változik a fényerő, nem "vibrál" a kép... lehet, hogy az update kikapcsolta ami default on volt? Nem tudom...
-
Dracula
őstag
Hát most naponta töltöm benn és itthon is néha, de kicsit talán jobb. Pl. hogy az a widget előjött, amiben ki tudtam kapcsolni a GPS-t, mert be volt ám kapcsolva, még ha nem is futott minden!
Egy olyan kérdésem van mindenkihez, hogy nektek is beszarik a teló üzenőkéje és screen-je, ha töltöd? Vettem egy gyári töltőt és hozzáadott kábelt, de az eredetileg hozzáadottal is megfigyeltem már (konnektoros töltés).
Hiba: Üzenetet írva össze-vissza ír a telefon, törlésre elkezd írni gyorsan nagyon sok karaktert. Ha le van zárva, fel se tudom oldani, mert nem jó. A képernyő nyomást nem érzékeli. Ha ezután kihúzom a töltésről, akkor minden ok... ????
Repedést én nem látok. BT-ot nem használok, néha Wifit csak, és fülest meg ritkábban...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Igen, közben magáról a telefonról csináltam, és sikerült!
Talán jobb lett a teló is, eddig pl. ingadozott a fényerő.Most szöveg íráskor, míg nem találja a szót, addig szürke a betű, aztán lesz fekete.
Remélem az akkun is javít, meg hogy kilövi pl. a kamerát ha kilépek.Üdv!
-
-
Dracula
őstag
Erre senki nem tud választ? Mi ez már? Ez rohadt idegesítő...
SMS jön -> hang van, fényjelzés van.... KÉP nincs!
1. Felold
2. bal sarok lehúz
3. SMS olvas.Hát ennél azért a k800i-m sokkal jobb volt SMS olvasásban...
A másik, hogy kell kikapcsolni a gmail kliens-nek a hangjelzését?
Ugyan úgy szól új email esetén mint ha SMS jött volna, és engem
zavar ez.Üdv!
-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Pár napja van meg a teló, de még nem próbáltam minden részét...
Jó nagy, ez volt az első benyomásom! Még most ismerkedem vele.
Most a fő kérdésem, hogy navigációra mennyire használható jól (PNA helyett), mert akkor esetleg nem vennék PNA-t, hanem csak egy autós töltőt és egy tapadókorongos tartót (CK100 kit).
Előre is kösz!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest