- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
szabosasito #8309 üzenetére
"Próbálgasd a PCC-t, amíg sikerrel nem jársz, ahogy a szintén 1254-1246 CDA-s kolléga."
Loituma69-nek ugyanaz a CDA száma mint Neked, épp fél órája írt, hogy ma reggel sikerült a frissítés PCC-vel. -
darvinya
titán
válasz
szabosasito #8303 üzenetére
Nézd meg a build.prop file-ban mi van írva.
És fentem modon postold. -
viewdetails
addikt
válasz
szabosasito #8303 üzenetére
Próbálgasd a PCC-t, amíg sikerrel nem jársz, ahogy a szintén 1254-1246 CDA-s kolléga.
-
soldier2
őstag
válasz
szabosasito #8170 üzenetére
Igen. Radugtam a telot a gepre es felajanlotta. SEUS-al siman felment. Sokkal gyorsabb mint a 4.03, de azert nem GB sebesseg (bar majdnem). Bocs az ekezetekert (hianyaert)
-
szabosasito
aktív tag
válasz
szabosasito #8160 üzenetére
Független ARC s telefonomon 4.0.3.van. PC Companion azt írja telefononom napra kész! A 4.0.4 ami neked fent van nem független telcsire jött?
-
soldier2
őstag
válasz
szabosasito #8141 üzenetére
Igen ki. Tegnap este tettem fel. Sokkal gyorsabbnak tűnik mint az előző ICS verzió. Mintha visszakaptam volna a régi (GB) telefonomat, csak az ICS előnyeivel. Valahogy így kellett volna kiadnai az első ICS-t.
-
törölt tag
válasz
szabosasito #5397 üzenetére
Nekem fel se ajanlja, generic uk... Kar pedig az akkuido az egyszeruen nevetseges az ezelotti frissites ota.
-
Loituma69
őstag
válasz
szabosasito #5393 üzenetére
Gyári független a telo, de nem ajánlja fel a frissítést 62-ről 69-re!
-
bobooo
addikt
válasz
szabosasito #5397 üzenetére
frissíthetsz mert elvileg jobb akku időt igérnek benne ugye ami elég tréé az arc és arc sben tapasztalatom szerint
-
bobooo
addikt
válasz
szabosasito #5393 üzenetére
nekem nem mutatja az updatet se a telefon se a pc companion
elvileg csak az akkumlátor idején javítottak és csak Németországban elérhető o.O
-
Dottore
addikt
válasz
szabosasito #2946 üzenetére
Regisztrálsz és utána rootolni itt tudod.
-
pisze
tag
válasz
szabosasito #2944 üzenetére
Szia ! Ez természetes, mindenhez nem érthet az ember, senki nem így születik,de ma már mindenki tud olvasni, nem csak írni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest