Hirdetés
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig az Atomic GB hires az XDA-n is a nagyon alacsony fogyasztasarol. Valamiert nekem is ugyanez az osszes Atomic-al a gondom. A 7.0-at feltettem valamelyik nap, 2x is megprobaltam, fel is ment rendesen de elso indulas se jott mar ossze, a SonyEricsson logo utan 5 percig fekete kepernyo, majd bootloop-ba futott a telo. Feltettem ezert kiprobalasra a 4.0-at, es ezzel is ugyanugy neznek ki a dolgok, nehany ora alatt 10-15% akksimerites. Flight mode-ban nagyon jo viszont, 2% korul fogyaszt egy ejjel. Habar csak 2 napja tesztelem eddig, ugyhogy turelmes vagyok vele.
Stock GB beeri 5-6% akkuval is ugy hogy a telo ejszaka fent szokott maradni a wifi-n, es a TB csinalja az idozitett biztonsagi mentest is pentekenkent. Atomic-al ezt ki sem mertem meg probalni, szerintem reggelre kikapcsolnaFlight modban a legkemenyebb a stock GB, 1% egesz ejszaka
Az ICS-vel az a bajom, hogy szaggatnak a jatekok amikkel jatszom, meg masodpercekre lefagynak. Illetve a gyenge wifi, folyton eldobalta a jelet, mig a GB stabilan tartja mindig. Ezenkivul ujraindul vele a navigacio, ami kritikus hiba nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest