Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Rick4 #12812 üzenetére

    Pedig az Atomic GB hires az XDA-n is a nagyon alacsony fogyasztasarol. Valamiert nekem is ugyanez az osszes Atomic-al a gondom. A 7.0-at feltettem valamelyik nap, 2x is megprobaltam, fel is ment rendesen de elso indulas se jott mar ossze, a SonyEricsson logo utan 5 percig fekete kepernyo, majd bootloop-ba futott a telo. Feltettem ezert kiprobalasra a 4.0-at, es ezzel is ugyanugy neznek ki a dolgok, nehany ora alatt 10-15% akksimerites. Flight mode-ban nagyon jo viszont, 2% korul fogyaszt egy ejjel. Habar csak 2 napja tesztelem eddig, ugyhogy turelmes vagyok vele.
    Stock GB beeri 5-6% akkuval is ugy hogy a telo ejszaka fent szokott maradni a wifi-n, es a TB csinalja az idozitett biztonsagi mentest is pentekenkent. Atomic-al ezt ki sem mertem meg probalni, szerintem reggelre kikapcsolna :DDD Flight modban a legkemenyebb a stock GB, 1% egesz ejszaka :Y

    Az ICS-vel az a bajom, hogy szaggatnak a jatekok amikkel jatszom, meg masodpercekre lefagynak. Illetve a gyenge wifi, folyton eldobalta a jelet, mig a GB stabilan tartja mindig. Ezenkivul ujraindul vele a navigacio, ami kritikus hiba nalam.

Új hozzászólás Aktív témák