Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Feltettem ezt a GB 3.0 romot, perpill végtelen ciklusban újraindul a teló, sony feliratnál lefelé gombot hiába nyomom, aztán óriási Xperia felrat, elhúz a kékes- lilás köd jobbról balra, a következő beakad, és újraindul. Na most mi legyen?
-
Pow
tag
válasz
ulmikukac #12196 üzenetére
Nagy a valószínűsége, a leírt módon csináltad a telepítést:
1. Indítsa el a CWM
2. Wipe Data / Factory reset ---> Igen, Wipe cache és Dalvik Cache-
3. Telepítés Zip honnan sdcard ---> Válassza Akár sdcard ---> Atomic Gb RomA cwm törlődött a full wipe miatt, felrakni már nem tudod az x-parts progit, mert nem támogatja a romot.
Mást nem tudsz, mint .42 root, .62 , x-parts. -
csabi10
senior tag
válasz
SkyS1gn #12185 üzenetére
Atomic Gb 3.0 . Nekem ez van az arc s-en és mondanom sem kell hogy az ics romok meg sem közelítik sem teljesítményben sem akkuidőben, nagyon jó ez a rom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
csiziktomi #12184 üzenetére
Hétről hétre keresem a megfelelő romot, most ultimate hd van fennt kernelt elfelejtettem felrakni bár nemtudom az segítene-e olyan mint a stock ics, ezen a hétvégén majd bepróbálok egy jb romot de a végén lehet azlesz visszarakok egy penge gb-t azt jónapot...
-
csiziktomi
senior tag
válasz
SkyS1gn #12183 üzenetére
Azt ,hogy elavult vitatom.Persze a vedd meg az újat, dobd el a régit szemlélet mindig is a marketingesek legfelkapottabb mondata lesz.
Mire nem elég ez a teló?(Mondjuk pl. kv-t főzhetne)Formailag szerintem az egyik legszebb, tudásilag meg bőven elég ez a proci .Nincs olyan (legalább is én nem tudok) alkalmazás aminek kellene a duál 1.5 GHz.
Szóval jó ez a vas .Persze kellett a megfelelő kombó is (Rush kernel+Ultimate HD 2.0.3) -
SkyS1gn
félisten
tényleg kihal ez a topic...
-
SkyS1gn
félisten
Használ valaki JB romot? CM10 pl? Gyorsabb mint az ICS?
-
SkyS1gn
félisten
Mi a legjobb ROM?
-
G4bi89
senior tag
Ez pont nem jó mert neki már ICS van fent akkor meg minek húzza az időt azzal, hogy visszategye a GB-t.
Kernelcserés megoldás a leggyorsabb szerintem
Frozzy leírása -
csatakacsa
tag
Egy év után kezdi megadni magát az akksim, és nemtudom milyet vegyek. A BA 750 es gyarilag 8 k ért láttam, annyit nem adok erte, viszont ien no name kelet name akksik vannak 2000 kornyeken. Tudnátok tanácsot.adni melyiket érdemes venni ? Ebayrol vaterarol egyaránt johetnek linkek.
-
Weeman1
veterán
-
ulmikukac
tag
Sziasztok!
szert tettem egy arc-ra, gyári 4.0.4 van rajta. rootolni szeretném, de xda-n van pár leírás és nem tudom melyiket válasszam. tudnátok segíteteni? illetve melyik romot ajánljátok?
-
SkyS1gn
félisten
A mostani Ultimate HD romon nemmegy a Wifi, kipróbálnám vagy a CM10-et vagy MIUI romot nemtudom melyiket rakjam fel...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
viewdetails #12170 üzenetére
Ja rémlik, ha lesz valami infó linkeld pls
-
SkyS1gn
félisten
válasz
viewdetails #12163 üzenetére
új fw?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bokrosolajos #12162 üzenetére
Nova launcher pl, azthiszem a kocka effect a beállításnál! De van még egy rakat...
-
viewdetails
addikt
A 4.1.B.1.13 még senkinek nem jelentkezett?
-
bokrosolajos
őstag
Én sem vagyok a túlzott változások híve! De már olyan rég nem történt semmi az ICS megjelenése óta a telómmal, hogy ki kell valamit találni, hogy felrázódjak vele együtt!
Múltkor egy videóban olyan szuppa launchert láttam, hogy a sarkainál elfordult oldal váltáskor, de sajnos fogalmam sincs, melyik elehet az ...
-
törölt tag
válasz
bokrosolajos #12152 üzenetére
Sajna egy het hasznalati tapasztalat utan idonkent en is visszasirom a GB-t. Pl flickr.com oldalon a lightbox kepernyore meretezett megjelenitese ICS gyari bongeszovel egyszeruen nem mukodik, kilogatja a fotokat a kepernyobol. A pinball deluxe jatek szaggat amikor valtogat a reklamok kozott, GB-n nem zavarta semmi. Viszont van nehany dolog ami jobb, a memoriakezeles atgondoltabb, nem veri tele a RAM-ot es hatekonyabban szabaditja fel. Gyorsabban tolt be a bongeszo es a GUI-a is szebb, es a multitouch zoom is jobb, GB-n szagatott, itt inkabb utanrenderel szaggatas helyett, folyamatos erzest adva. Ezen kivul a GB-s bongeszo hajlamos volt beragadni, es percekig nem csinalni semmit, csak porgott a toltes gomb.
Szerintem maga a rendszer jo lenne, csak a Sony rosszul vegezte el a sajat munkajat amikor optimalizalta Arc-ra. -
Weeman1
veterán
válasz
Hát igen,nem valami pörgős a topik sem.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Én már nem is osztom az észt, hogy a GB-nél jobb nem volt. Nem hisznek nekem, a jégkrémszendvics mámorában úszkálnak
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Weeman1 #12151 üzenetére
Eléggé belassult itt az élet. Mint ahogy androidos készüléktől elvárható
Szerintem az Arc S-re kiadott factory ICS kakki. A HDMI kimeneten nem lehet egy 3D-s játékot sem akadás nélkül játszani. És ez a gyári ICS hibája, xda-n is írták.
GB-en nem volt sosem ilyen probléma. -
scope2007
addikt
na eddig bejövős az ICSs.
a telefon jobban merül az egyszer biztos, de most ez nem zavar.
Ram használat is tényleg sokkal jobb.
operát használva is működnek a rádió gombok végre -
Frozzy
őstag
válasz
scope2007 #12140 üzenetére
MEGOLDÁS: ROOT-INJECTOR-t kell használnod Letöltő link
ezzel a "progi" segítségével le tudod menteni a rootot és vissza tudod állítani egy nem wipeolt de frissített telefonon..
Metódus:
01-local-prop.cmd <- (frissítés előtt) elindítod, lefuttatod (mentette a Root-ot)02-push-root-files.cmd <- a már felfrissített rendszeren lefuttatod (vissza rakja a Root-ot)
Voálá és kész is. örül a felhasználó
-
törölt tag
válasz
minimumgame #12142 üzenetére
Root-olt telefon kell hozza, en a Titanium Backup Pro-t hasznalom. Mondjuk ez nagyon igenyfuggo, de en ugy inditottam, hogy toroltem az egesz timescape-t es plugin-jait, mert feleslegesnek tartom, aztan toroltem a facebook alklamazast, es osszes plugin-jat, ezenkivul olyan dolgokat amikre soha nem lesz szuksegem, pl let`s golf, fun and downloads, jatekok, uefa, stb... De ezt tenyleg olyan dolog, hogy lehetseges hogy te ezeket az app-okat rendszeresen hasznalod. Ezenkivul van egy jo kis program ami pl gyorsitotarakat torol pl, programok felesleges menteseit, temp-eket torol, a rendszert takaritja visszamaradt dolgokat, SD Maid a neve de csak a Pro valtozat az ami hatekony.
Illetve okosan telepitek, surun felulvizsgalom, hogy mik azok a cuccok amiket valoban hasznalok, es amiket nem hasznalok, azokat torlom egy ido utan. Az a baj az Arc/S-el, hogy hiaba telepitesz az SD-re a program egy kis resze foglal a belso memoriabol is, igaz max ilyen 1-2 megakat, de foglal. Hiaba van pl 64 gigas SD kartyad, egy ido utan a telepitett progik meg ha SD-re is mennek, teleteszik a szukos belso memoriat. -
scope2007
addikt
nem töröltem semmit root közben.. csak egy total commander került fel.
azt tudom, hogy GBn nem veszett oda a root OTAn keresztül, akkor itt is igaz? -
scope2007
addikt
na megvan a root ..
ez van most fent jelenleg: 4.1.B.0.431ha OTA-n lefrissítem erre: 4.1.B.0.587, akkor a root nem veszik el igaz?
-
Pow
tag
Gariba vinném az Arc S-t, sajnos felraktam egy általam t-m vélt firmwaret de a buil 1253-8238_4.0.2.A.0.62, nekem ilyen kellene T MOBILE HU WORLD I 1254 4281 R4D. van mód root nélkül is visszarakni t-s firmwaret hisz visszafrissítik ők is.
-
törölt tag
válasz
minimumgame #12136 üzenetére
Szerintem megoldana a dolgot egy jo alapos takaritas is, alkalmazasok athelyezese SD kartyara, felesleges app-ok, es szolgaltatasok letiltasa (nem futnanak a memoribana feleslegesen, nem kivant idoben).
-
csabi10
senior tag
válasz
minimumgame #12136 üzenetére
Ha alap 4.0-át akarsz felrakni vagy frissíteni akkor PC Companion vagy sony update service progival tudod meg tenni. A frissítés vagy újra telepítéskor minden adat törlődik a telefonról.
Az SD kártyát ajánlott formázni./persze a fontos dolgokat fényképek stb. előtte mentsd el/ -
minimumgame
tag
Üdv!
Lenne egy problémám, tanácsot kérnék. A telefonom (arc S) a 4.0 óta egyre rosszabb és lassabb lett, a programok fagynak, a belső tárhely megtelt, nem enged Play-ről frissíteni, és néha XY Leállt hibaüzenetek jönnek...már idegesítő az egész.
Megoldaná a dolgot ha újratelepíteném az egészet ? Telefonnál egyáltalán van erre (biztonságos) lehetőség és ha igen hogyan, illetve mit javasoltok ? -
Weeman1
veterán
csabi10,PAtr0n
Köszönöm.
-
Weeman1
veterán
Melyik a legjobb rom zárt bootloaderre?
-
-
törölt tag
válasz
darvinya #12127 üzenetére
Azert csodalkoztam, hogy miert nem latom a kicsomagolt rom-ban az apk mappaban a screenshot-ot. A bin mappaban van csak screenshot file, aminek meg kiterjesztese nincs.
Na mindegy. Egyszeruen bena voltam, nem tudtam hogy csak egyszerre nyomhatom a gombokat, hogy elkeszuljon a kep. Azert ez eleg kenyelmetlen, foleg nekem tokban van a telefon, ezert a hangerogombokat ugy kell keresgetnem, mert nem erzem oket.
-
darvinya
titán
válasz
#31757056 #12117 üzenetére
ICS alatt gyárilag van screenshot.
Ez teljesen egyszerre kell lenyomni a ki/bekapcsoló gombot és a hangerő le gombot és kitartani 3mp-ig.
Ja és nincs semmilyen külön app erre, mert a rendszer része, azaz framework-res.apk és SystemUI.apk-ban van.
Ha nincs framework-res.apk akkor összeomlik a rendszer. -
scope2007
addikt
na holnap már tényleg felteszem a 4.0.4eset
eddig húztam, halasztottam, de már előkészültem beszereztem a dolgokat hozzá elvileg. -
-
-
törölt tag
Atneztem az app-okat de nem talalom a kepernyomentes app-ot a listaban (lehet hogy veletlenul toroltem titanium backup-al?
), azt nem tudjatok esetleg, hogy tudom-e valahogy potolni a gyari screenshot csomagot? Valami letoltheto apk-val vagy ilyesmi... Vagy visszaflashelni?
-
törölt tag
ICS-ek, nem tudjatok hova tunt a screenshot a kikapcsolomenubol? Vagy mashol kell keresnem?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #12110 üzenetére
Kihalt a topic?
Ezt rakom fel keresgéltem ennél jobbat nemtaláltam hirtelen, ti meg nem ajánlottatok, azt írják hogy gyors is! Viszont ezt nem a flashtoolos módszerrel kell felszenvedni.
Magyar nyelv lehet benne?
-
SkyS1gn
félisten
Holnapig kérnék javaslatokat mik a leggyorsabb/legjobb ics alapú romok sima Arc-ra, illetve van-e olyan rom amivel kivitelezhető-e a procihúzás zárt BL-el mint a legutóbbi fw ics-vel?
-
SkyS1gn
félisten
A rohadt életbe már ezzel a 3G mizériával rohadtul felb@ssza az agyam hogy egy videó vagy komment elolbasáshoz 10x kell ki be kapcsolni az adatforgalmat vagy visszalépkedni és újra rámenni...
F@sz kivan felrakok hétvégén valami más romot, a gáz az hogy ez hivatalos ics... és nemtudom javítani fog-e a másik rom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest