- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok. Sikerult betornom a telom uveglapjat a kijelzon. Ezt tudom csak cserelni? Ha igen,mennyiert es hol? Erintopanellel egyutt aruljak csak?
-
K.Tamas89
aktív tag
sziasztok!
Ezen leírás alapján akarom telepíteni ezt az ICS verziót de a telefon nem akar fastboot módba kapcsolni, a flashtool progiban? miért nem sikerül?
-
K.Tamas89
aktív tag
Nem volt, csak figyelni kellett
Meg így legalább tényleg tanul az ember, 2.jára sikerült életemben elöszőr telót rootolni
Mondjuk anyum x10 mini pro-át már sikerült rootolnom.
Egyébként az övére lehet vmi frissebbet esetleg rakni?! ugyanúgy kell rootolni, mint ezt, mert már nem emlékszem..vagy teljesen más?! -
K.Tamas89
aktív tag
válasz
gipsztigris #7125 üzenetére
Elöszőr nekem is sikerült elflashelnem, de aztán nekem is sikerült, és lám megvan a root ICS-n is
-
K.Tamas89
aktív tag
Ahh már megtaláltam a progit
Köszi...
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült rootolnom a telót ICS telepítés előtt, ahogyan leírtátok.
Az a kérdésem lenne, nem tudom h már volt-e..a letörölhető alkalmazások listája, és hogy ezt hogyan tehetem meg?! ES Explorerer lehetséges? Ha igen, melyik mappában vannak az appok??üdv. Tomi
-
K.Tamas89
aktív tag
sziasztok. ez a ket funkcio mit takar a fejlesztoi lehetosegeknel: torolje a tevekenyseget..,es valami nem valaszolo alkalmazasok ablaka?! koszi elore is. udv. Tomi
-
K.Tamas89
aktív tag
digital clock widget sokat eszik a gyari ora helyett? meg az idojaras van kiteve,de azt en szoktam frissiteni.
-
K.Tamas89
aktív tag
válasz
BigBlackDog #5995 üzenetére
2honapja van meg a telo. most az akkuHD progi van fent,megnezem majd ezzel. elotte a battery disc nevu widget futott. most 82%on van az akksi, 25%os kepernyovilagitas mellett. zirka 15p-20p zene+net utan
-
K.Tamas89
aktív tag
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok hogy melyik a legújabb hivatalos android frissités? Vagy amit rá lehet rakni?
(Telenoros vagyok)
üdv. Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest