- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Üdv!
Kaptam a feleségemtől egy ilyen kis telefont a Huawei G300-am mellé. Pár kérdében megerősítést szeretnék kapni:
1. A stock ics rom csak a Sony saját felületével használható, csupasz ics felületet nem lehet elővarázsolni? Nem szeretnék launcher appot telepíteni, megfelelne a gyári ics is.
2. Bootloadert csak független telefonon lehet nyitni?
3. Zárt bootoloaderrel nem sok értelme custom romot flashelni?
Kb. ennyi, amúgy kellemesen meglepődtem a készülékkel kapcsolatban, egész használható a kis kijelző ellenére is.
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13461 üzenetére
Köszi! Valami ilyesmit szeretnék elérni: [link]
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13464 üzenetére
Megnézem, köszi. Rákeresek a rootolásra, aztán flashelem.
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13464 üzenetére
Downgrade majd root megvolt. Kérdésem, hogy ha szeretnék cwm-ből főzött ics-t flashelni, akkor előtte kell egy stok ics rootolva, vagy mehet a 2.3-ra egyből a főzött cucc?
Az ajánlott Minicm sandwich lite rom mindkét letöltési linkje halott.
-
Echoo
senior tag
Végre átrágtam magam a leírásokon. Van egy rootolt ICS-em, zárt bootloaderrel. Melyik romot ajánljátok ha csak az a cél, hogy stabil legyen, és az alap ics-felület? Nem kell a tetves négy sarkos launcher, attól szabadulnék, azért csináltam meg az egész szenvedést.
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13507 üzenetére
Köszönöm, mivel a Minicm letöltése nem sikerült, marad a Real.
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13511 üzenetére
Most készülök rá, csak igen lassú a letöltése.
-
Echoo
senior tag
Bootloop. F@sza.
-
Echoo
senior tag
-
Echoo
senior tag
Rootolt ics. CWM rendben elindul. Wipe dalvik, cache, data. Már a második romot telepítem (locked bootloader), és bootloop az eredmény. Mit szúrhatok el?
-
Echoo
senior tag
6. Ha szolgáltatós a készülék, amíg nem elérhető a hivatalos PC Companion, illetve SEUS frissítés, szerezzük be a készülékünknek megfelelő .ftf formátumú ICS romot innen, majd indítsuk el a Flashtoolt, tallózzuk be, és ezzel egyidejűleg vegyük ki a pipát a wipe data menüpontról!
Ez megvolt. Superuser a menüben volt.
Formáztam az sd-t, csak a zip volt rajta. Ez gáz?
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
válasz razorka777 #13523 üzenetére
Igen, csak közben valahol elveszett a cwm is. Sony logo, és vége. Szerintem feladom. Flashtool, WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf. Aztán majd talán nekifutok még egyszer, de nem ma.
-
Echoo
senior tag
Most bootol a real ics. Mégis megcsináltam
-
Echoo
senior tag
RealICS6 nem ébreszt, csak rezeg. Még szerencse, hogy beállítottam a G300-am is, különben nem lett volna első 169E busz hajnalban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest