- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
RealICS6 nem ébreszt, csak rezeg. Még szerencse, hogy beállítottam a G300-am is, különben nem lett volna első 169E busz hajnalban
-
Echoo
senior tag
Most bootol a real ics. Mégis megcsináltam
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13523 üzenetére
Igen, csak közben valahol elveszett a cwm is. Sony logo, és vége. Szerintem feladom. Flashtool, WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf. Aztán majd talán nekifutok még egyszer, de nem ma.
-
Echoo
senior tag
6. Ha szolgáltatós a készülék, amíg nem elérhető a hivatalos PC Companion, illetve SEUS frissítés, szerezzük be a készülékünknek megfelelő .ftf formátumú ICS romot innen, majd indítsuk el a Flashtoolt, tallózzuk be, és ezzel egyidejűleg vegyük ki a pipát a wipe data menüpontról!
Ez megvolt. Superuser a menüben volt.
Formáztam az sd-t, csak a zip volt rajta. Ez gáz?
-
Echoo
senior tag
Rootolt ics. CWM rendben elindul. Wipe dalvik, cache, data. Már a második romot telepítem (locked bootloader), és bootloop az eredmény. Mit szúrhatok el?
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13515 üzenetére
Igen, mégis bootloop.
-
Echoo
senior tag
Bootloop. F@sza.
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13511 üzenetére
Most készülök rá, csak igen lassú a letöltése.
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13507 üzenetére
Köszönöm, mivel a Minicm letöltése nem sikerült, marad a Real.
-
Echoo
senior tag
Végre átrágtam magam a leírásokon. Van egy rootolt ICS-em, zárt bootloaderrel. Melyik romot ajánljátok ha csak az a cél, hogy stabil legyen, és az alap ics-felület? Nem kell a tetves négy sarkos launcher, attól szabadulnék, azért csináltam meg az egész szenvedést.
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13464 üzenetére
Downgrade majd root megvolt. Kérdésem, hogy ha szeretnék cwm-ből főzött ics-t flashelni, akkor előtte kell egy stok ics rootolva, vagy mehet a 2.3-ra egyből a főzött cucc?
Az ajánlott Minicm sandwich lite rom mindkét letöltési linkje halott.
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13464 üzenetére
Megnézem, köszi. Rákeresek a rootolásra, aztán flashelem.
-
Echoo
senior tag
válasz
razorka777 #13461 üzenetére
Köszi! Valami ilyesmit szeretnék elérni: [link]
-
Echoo
senior tag
Üdv!
Kaptam a feleségemtől egy ilyen kis telefont a Huawei G300-am mellé. Pár kérdében megerősítést szeretnék kapni:
1. A stock ics rom csak a Sony saját felületével használható, csupasz ics felületet nem lehet elővarázsolni? Nem szeretnék launcher appot telepíteni, megfelelne a gyári ics is.
2. Bootloadert csak független telefonon lehet nyitni?
3. Zárt bootoloaderrel nem sok értelme custom romot flashelni?
Kb. ennyi, amúgy kellemesen meglepődtem a készülékkel kapcsolatban, egész használható a kis kijelző ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest