- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Egy jó hír és ezt biztosan állíthatom: Normálisan megy az Oscura, érzékeli az érintést, megy a pályaválasztás is meg minden!
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
mennyi ismerős arc
kicsi ez a fórum
mennyi idő alatt tölt fel ez a csodálatos kis jószág 100%-ra? ma már nem biztos h elkezdek mókolni vele...
-
dokee78
félisten
T-mobile-s LwW-re meg nincs PCC-vel feltehető ICS ugye?
-
mathaus=)
senior tag
Igazából engem az teljesen hidegen hagy..
Ugyis meghallom az sms hangot mert mindig nálam van a telefon, ha meg nem hallom meg akkor ugyis vmikor ránézek h hányóra vagy csekkolom a térképet vagy vmi szal igazából mind1. Az érdekelne h stabilabb lett-e, nem omlik-e össze nem fagy-e stb... na de már jön le
-
-
krisztian112
senior tag
HA elviszem a T-be hogy rakják vissza a 2.3.4-et, akkor megfogják csinálni?
-
razorka777
veterán
Na,ma visszakaptam a telefonom a szervízből(3 hét
)
Feltettem a real ics 5.2-őt,de a fix után is maradt a black screen,viszont az 5.1 pengén megy. -
Deck
titán
XDA-ról az új rom: [link]
-
nggabi
félisten
hülye kérdés: ebből az újabbik icsből nincs előre rootolt változat?
érdemes azt lecserélni ami az 1.hszben van? tegnap raktam fel
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Nem értek hozzá, de lehet hogy a seussal kellett volna frissítenünk!
-
Deck
titán
válasz
steveboy86 #11263 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
steveboy86 #11261 üzenetére
Ledre van fix, cwmből telepithető.
-
steveboy86
tag
válasz
steveboy86 #11258 üzenetére
Na mégsem jó... korai volt az öröm. Pedig úgy tűnt előbb jelezte, most kaptam még 1 smst, aztán semmi led jelzés.
Tényleg nem tudom akkor miket javítottak, eddig semmi feltűnő... -
Mond
senior tag
Akkor mi értelme, ha nincs root?
Vagy ezt is lehet rootolni? -
Deck
titán
válasz
steveboy86 #11255 üzenetére
Próbálgattuk és egyszer csak neki állt.
Sms-nél a led továbbra sem jó, külső programmal sem.. Nem tudom mit javítottak akkor.
"Notification LED works for missed calls now (but not for SMS).
Home screen now auto rotates in landscape!!
Camcorder lag is fixed with image stabilization turned on....however, it is still 1 channel mono.
Dialer seems quicker but I have yet to load my contacts for a true test."XDA-ról.
-
Deck
titán
Most már frissít
Biztos a Sonynál volt valami gond.
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Megjelent nálam is a frissítés, de hogy kell frissíteni, hogy a root megmaradjon?
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Csináltam belőle .ftf fájlt
-
gabe8719
senior tag
Ne csábíts..
Nekem is kell az a JB..
CM-et utoljára a Blédemen toltam, azt úgy széthaxoltam, hogy egy ARM V6-os űrrakéta lett belőle..
Ott is 512 ram volt, de a szabad mennyiség sosem ment 280 alá, 330 mb volt a maximálisan elérhető ram. Ciánéknál tudnak valamit.
Bár a CM-eknél is volt pár dolog, amit kifejezetten nem szerettem.
A megboldogult N95 óta egyik telefonomon sem tűrtem el sokáig a gyári rendszert, a Sonyé viszont nagyon bejön.
-
Deck
titán
válasz
gabe8719 #11238 üzenetére
Hidd el már a CM sokkal jobb. Semmi gondom nincs vele. Na meg Jelly Bean
Csak a kamerát fixálnák végre
Az olyan simán és gyorsan megy hihetetlen, majd meglátod. CM9 alatt alapból 200-250mb között van a ram. Vagy van AOSP ICS is akkor ott 260-270is szabad
Na meg procit is lehet húzni ha gond van
Persze a felsoroltaknál friss telepítés után értetendőek. Ram Manager PRO lehet megoldja a gondod.
-
gabe8719
senior tag
Igazából az új dark knight rises és GTA volt konkrétan játszhatatlan - bár nem vagyok valami nagy játékos, valamiért rám jött, úgyhogy visszaálltam.
Ram managert még nem néztem, rápillantok majd; köszi.
Fura, sokan mondták, hogy ugyanannyi, vagy még több a szabad ram ICS-n mint GB-n volt, valamiért én az ellenkezőjét tapasztalom. Könnyedén 200 mb szabad ram fölött vagyok ha nem nyomkodok épp valamit (de 150 alá alig megy). ICS-n a maximum 185 mb volt, de szinte már a gapps-ot is be kellett zárnom, és sokszor volt 60-90 mb, amire általában az volt a válasz, hogy gyakorlatilag megszűnt a multitasking, mert minden cuccomat bezárt a háttérben. Az akksim viszont szemlátomást lassabban merült a fagyival..Összességében mindenképpen jobbnak tartom az ICS-t, rengeteg finomság van benne, amihez olyan hamar hozzászoktam, hogy nem is vettem észre - csak most, hogy nincs.
Meg hát az az Xperia S zeneljátszó istentelenül jó volt..Ha megunom, tuti megy vissza az ICS (vagy ha letelik a gari, BL nyitás, aztán jöhet a 4.1
)
-
djapor96
senior tag
Beszarok a garis szervizen..... proximity sensor miatt visszavittem a telefont.....
Jön a hivatalos válasz, a telefont bevizsgálták és nincs semmi baja, valószínűleg a user rosszul tartja a telefont, ha bal kézzel telefonál. Bal kezes telefonálásnál a sensor elhelyezkedése miatt a képernyőt az arcunktól el felé kell tartani és nem az arcunkhoz érintve... baaaang......
Tiszta Iphone szintóma.....
-
-
gabe8719
senior tag
válasz
steveboy86 #11189 üzenetére
Én is erre gondoltam, fel is dobtam még tegnap a jóöreg GB-t, azóta hasít.
Kicsit sajnálom az ICS-t, 2,5 hónap fagyizás után egészen fapados a GB hozzá képest, így viszont minden játék hibátlanul megy, és a többi app is ugyanúgy. Ledvillogás rendben, xperia s launcher itt is van, úgyhogy kvázi ugyanúgy be tudtam lakni, már csak azt kell megszüntetnem valahogy, hogy ne tolja mindig az arcomba, hogy van új szoftververzió.
-
dzoli87
aktív tag
Szia nekem a rendszerben lévő (/system/-ben található build.prop ill. /system/etc/customization/settings/cust.prop) tartalma kellene, mert én már az egyémen annyitt módosítottam, hogy nem tudom, hogy mi van. Egy fájlkezelővel ezt a két fájlocskát átmásolod az SD kártyára és ha elküldenéd nekem, akkor annak nagyon örülnék.
Még annyitt írj meg légyszi, hogy GB(2.3.4 62-es végződésű) vagy ICS(4.0.4 431-es végződésű) van most a telódon vagy , hogy pontosan melyik.
THX.
(és remélem, hogy gyári van a tiéden és nem rootolt). -
dzoli87
aktív tag
Hali nincs itt valaki Telenoros akinek az SI száma:1253-6207??
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11223 üzenetére
Nincs mit
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11221 üzenetére
Alap kamera programra irányít át, azon belül a videó felvételre. Mivel mindegyik fényképező program. Nagyon megérte ez a 2 fényképező program! Olyan gyönyörű képeket csinálnak na meg sok beállítási lehetőség és kiegészítés stb. Mellette még Asphalt 7 meg Spirit játékba
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11216 üzenetére
Azzal sehogy, ahogy a Camera ZOOM FX-el sem. A HDR az csak képet csinál. A Camera ZOOM FX meg átirányít a gyári videó felvételre.
(#11217) Ubul86 Szerintem még senki. Én nem is fogom, jó nekem a Cyanogenmod.
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11212 üzenetére
A HDR Kamera csak kamera. Camera ZOOM FX szerintem verhetetlen amúgy
Rámegyek, hogy videó és elindítom a felvételt.
-
dzoli87
aktív tag
Hali nem tudja valaki a Telenor CDF számát, ami elvileg 3 karakter pl
8D Live With Walkman-hoz kellene és nem tudom az eredetit.
Üdv
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11210 üzenetére
Szerintem a Camera Zoom FX a legjobb. Meg HDR képhez pedig a HDR Camera + ezt is megvettem most. Mindegyik jól működik
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11208 üzenetére
Nekem pedig tényleg jó.
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11206 üzenetére
Az is. De mi a gondod neked vele?
-
Deck
titán
válasz
albinolynx #11195 üzenetére
Pont most vettem meg azt is
Remekül működik cm9 alatt! Kamera gombra is belehet állítani.
-
xSide
őstag
válasz
waterphone #11198 üzenetére
Kizárólag kábelen keresztül vagy kártyaolvasóval!!
Az .sd-n van egy .android_secure mappa (wifi kapcs. nem másolható) melyben az áthelyezett appok találhatóak (akár gyári rommal is) , ha ez a mappa nem kerül át az új sd-re az érintett alkalmazások nem lesznek elérhetőek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest