Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Pedig sok jó "netflix original" animáció van. Mindenféle sorrend nélkül itt egy lista tőlem:
- Castlevania, ha már említetted
- Beastars és még jó pár anime ezen kívül (Ajin, Violet Evergarden, Carol and Tuesday stb. Nem tudom ezek milyen arányban license-k vagy sem oric talán jobban vágja.)
- Tales of Arcadia széria
- Hilda
- The hollow
- The Dragon Prince
- Carmen Sandiego
- Love, Death, Robots
- High Mouth
- Bojack
- Midnight Gospel (nekem mondjuk nem jött át, mert az érintett témák abszolút nem relevánsak nekem)
Azért ezt nem mondanám kevésnek. Ezeken felül még ott vannak a közepes címek és az az alattiak, meg a tényleg bebukottak.Bizonyos sorozatok elkaszálása viszont a rossz időzítésnek köszönhető. Voltak olyan filmek amiknek a x-edik évadja pont olyankor jelent meg, amikor éppen más terelte el a platform nézőinek a figyelmét. Nekem is vannak olyan sorozataim amik ilyen miatt kerültek hátrébb a megnézem listámon. Néha tök jó filmeknek a sokadik évadját tudja elkaszálni a netflix...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest