Hirdetés
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Májusi hardverszeánsz
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ez egy általános tendencia a nézőknél, sokan írtak róla, hogy a GoT volt az utolsó nagyköltségvetésű, hosszú lejáratú sorozat. Jelenleg ha jól tudom a Witcher a legdrágább gyártásban lévő széria, de ez is töredékébe kerül a GoT-nak, ha levonjuk Cavill fizetését.
A probléma ott van a Netflix-szel, hogy mióta ontják magukból a saját gyártású vagy vásárolt sorozatokat, hogy lefedjék a teljes nézői spektrumot, azóta minden Queen's Gambitra jut féltucat Cursed, Winx Saga, Liberator meg Warrior Nun.
-
Bad Pritt
félisten
Ez se mind saját gyártású.
De kezdem érteni a vélemény eltérés okát, nálam a Hollow, Dragon Prince, Big Mouth, Carmen Sandiego is erős közepes, semmi különös sorozat, a Love, Death, Robots meg jó kis tech demo volt zéró értelemmel.
Mondjuk az is igaz, hogy ők legalább gyártanak meg forgalmaznak még animációs sorozatokat, a többi szolgáltató (HBO, Apple, Amazon) elment ilyen nagyon erős drámai mini sorozatok irányába.
Bizonyos sorozatok elkaszálása viszont a rossz időzítésnek köszönhető. Voltak olyan filmek amiknek a x-edik évadja pont olyankor jelent meg, amikor éppen más terelte el a platform nézőinek a figyelmét. Nekem is vannak olyan sorozataim amik ilyen miatt kerültek hátrébb a megnézem listámon. Néha tök jó filmeknek a sokadik évadját tudja elkaszálni a netflix...
Nem csak ez a baj, abszolút nem korrekt a hozzáállásuk kreatív szempontból, leszerződnek mondjuk 3 évadra valakivel, majd az első után kaszálják a sorozatot. Nem hagyják kibontakozni az alkotókat, ezernyi jobbnál jobb sorozat volt máshol, aminek az első évada gyengébb és utána kapott szárnyra, de a Netflix menedzsment olyan hidegvérrel, számok alapján dönt, figyelmen kívül hagyva minden más aspektusát egy sorozatnak, amit én még nem láttam az iparágon belül. -
saelin
veterán
Pedig sok jó "netflix original" animáció van. Mindenféle sorrend nélkül itt egy lista tőlem:
- Castlevania, ha már említetted
- Beastars és még jó pár anime ezen kívül (Ajin, Violet Evergarden, Carol and Tuesday stb. Nem tudom ezek milyen arányban license-k vagy sem oric talán jobban vágja.)
- Tales of Arcadia széria
- Hilda
- The hollow
- The Dragon Prince
- Carmen Sandiego
- Love, Death, Robots
- High Mouth
- Bojack
- Midnight Gospel (nekem mondjuk nem jött át, mert az érintett témák abszolút nem relevánsak nekem)
Azért ezt nem mondanám kevésnek. Ezeken felül még ott vannak a közepes címek és az az alattiak, meg a tényleg bebukottak.Bizonyos sorozatok elkaszálása viszont a rossz időzítésnek köszönhető. Voltak olyan filmek amiknek a x-edik évadja pont olyankor jelent meg, amikor éppen más terelte el a platform nézőinek a figyelmét. Nekem is vannak olyan sorozataim amik ilyen miatt kerültek hátrébb a megnézem listámon. Néha tök jó filmeknek a sokadik évadját tudja elkaszálni a netflix...
-
RaZroX
addikt
Ha olyan lesz mint a "film" akkor kár érte..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #7 üzenetére
Miért? Mit alkottak a Castlevanián kívül, ami olyan top kategória lenne? A Disenchantment erős közepes, a Blood of Zeus épp csak közepes, több eszembe se jut, amit ők gyártanának és említést érdemel (sőt, lehet ezeket is licenszelik, nem néztem utána alaposan).
Vannak jó sorozataik még ma is, de a saját gyártású termékeik minősége drasztikusat esett az elmúlt években, ráadásul lassan mémmé válik, ahogy kaszálgatják ész nélkül a sorozataikat egy-két évad után, mert pár rész után nem hozzák a platformjuktól elvárt szintet.
-
Farkassacred
őstag
Csak válogatni kell szorgalmasan, akad szerintem is bőven mestermű őnáluk is. Sőt animációs sorozatot jelen pillanatban csakis rájuk bíznék, más szolgáltató jelenleg szóba se jöhet, mint alternatíva.
A japán nyitás is nekik ment/megy a legjobban
Ugyan a mesétől sokat nem várok, de hátha meglepnek majd minket. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
Jelenleg a Netflix töménytelen mennyiségű szart önt ki magából, élőszereplős vagy animációs, oly mindegy. Ez is csak egy cím lesz a végeláthatlan sorban.
-
rottenbull
őstag
En csak a fogaira vagyok kivancsi.
-
Úgy animációs sorozat, mint a Jim Carrey-film, vagy úgy, mint a 90-es évek rajzfilmjei?
Nagyon nem mindegy... -
zsolesz967
aktív tag
A Castlevania sikerein felbuzdúlva kezdenek el ennyi animációs sorozatot készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elden Ring Nightreign teszt
- Vallás
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest