Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
- tartalom fogyasztasra kell (duolingo, tanulas(pdf), bongeszes, messenger, email) az android erre jo.
- 120.000 vs 65.000
- 10" mar nagy. Nem lehet vele allitva gepelni normalisan. (9"-en megy siman)
- ragaszkodom a fullhd felbontashoz (olvasas-bongeszes)
- nem szeretem a 8.1-et
- ekkora sebesseget mar nem is tudnek kihasznalniDe tuti, hogy annak a koncepcionak is megvan a maga retege(munkara kell, de a laptop nagy neki, es szeretne tabletettel bongeszni stb)
-
gghrtz
őstag
Így van! Gyári kamera program + galéria: akad. -> Netről leszedett KitKat galéria és kamera: tükörsima (Persze jó lenne ha magát az egész rendszert jól megírnák... Ugye ezek csak programok)
Nem baj, már tervezem egy 8.9"-es FHD intel Z2580-as tábla beszerezését, csak jöjjön majd meg a tanulmányi ösztöndíjKülföldi tesztek alapján penge kis gépezet, egyik srác aki FW developer is ugyanolyan tabletjét cserélte rá, mint ami nekem van most. Azt mondja prémium sebesség. Meglátjuk ^.^ (Bár csak olvasok, netezek, tanulok, chat, de azért idegesít amikor megfagy a progi, de a legjobban a facebook értesítésektől tudja a tablet magát teljesen hanyatt vágni. Akár képes 5 percig szarakodni
)
-
gghrtz
őstag
Igen, de ez szerintem, ugyanúgy összefügghet a szar RAM sávszéllel. Egyébként nekem az RK3188-as táblámon segített egy picit, hogy az I/O ütemezőt NOOP-ra állítottam. (De lehet csak behaluzom. Éljen a placebo effekt
)
De a fejlesztői lehetőségekben a 2D GPU hardveres gyorsítás bekapcsolása viszont tényleg begyorsít ezt-azt.
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
Juhé alig várom már az ezzel szerelt táblagépeket. A mostani tabomban RK3188 van, de FHD-ra már nem az igazi, és a TV stickemben is RK3188 van, de FHD-ra az se pöpec. De azért a tablet egész zsír. Amire kell arra nekem megfelel, de néha azért sokat gondolkozik szegény. Ha lehet majd kapni 50-ért FHD RK3188-as 10,1"-es tabot tuti benevezek rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest