- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.volkovy.
tag
Itt két lehetőséged van: vagy "eljársz" ezekkel, vagy "otthon ülsz".
Hát egy normális, épeszű, nem hülye, nem igénytelen ember evidens, melyiket választja.
Naná, ha semmi mással nem foglalkozik, akkor az már túlzás. De inkább a mindenféle játékok kössék le.házigazda úr: na igen, azokra a függőségekre is gondolok, de ha mélyebben megkaparásszuk, a többségi társadalom azokat is elítéli, akik attól függnek
a jó kis beszürkült egér, az az elfogadott, de az is csak akkor, ha kicsi a pofája és a bendője
-
.volkovy.
tag
Én ezt a két példát látom magam előtt, középút nem nagyon látszik.
De halljuk, ki neked az a fiatal, aki minden téren rendben van, és ebben az országban él? Milyen az?
Megértő, elfogadó, türelmes, intelligens, erős-ügyes-kisportolt, művelt de gyakorlatias is, ilyesmik, egy személyben?házigazda úr: valami függőség kell az életbe, a beszürkülés elkerülésére. I mean bármi, amit az ember azért csinál, mert jó neki, nem azért mert muszáj.
-
rennes6
tag
Szerintem ma már egyre kevésbé cél az, hogy használd a képzeletedet. A mai kölkök jó része már azt sem tudja, hogyan kell. Csak ők még nem nőttek fel annyira, hogy ijesztő legyen a kép. A gondok viszont már mutatkoznak, lásd egyetemi felvételik (de erre inkább ne kanyarodjunk el.)
Nézed, én úgy vélem, hogy te nem elégszel meg azzal, hogy elég köpik - nekem olybá tűnik, hogy te egyáltalán nem a gyártók célcsoportjába tartozol.
Biztos ismersz olyan, aki oda tartozik.A valóságosra nem azt értem, hogy mennyire részletes a grafika. Azt értem, hogy egyre közösségibb, egyre életszagúbb, talán ez a legjobb szó. Ott építesz magadnak hálót, és nem a valós életben. Nem arról van szó, hogy a haverokkal iwiwen, chaten vagy bármi más módon tartod a kapcsolatot, néhanapján pedig nyomtok egy közös fekete macskát a neten. Ha csak erről lenne szó, nem lenne ennyi lehajtott fejű ember a nagyvárosokban.
-
rennes6
tag
Szerintem igen, jelentős a túlkompenzálás, de gondolnám, hogy ezeknek az alanyoknak az esetében feltétlenül erről lenne szó. A játékok jellege, felépítése, belső világa lett más az utóbbi években, inkább ez a fontos. Egyre életszerűbb minden.
Én úgy vélem, hogy a gémre és a netre bőséggel rá lehet úgy kapni, hogy el fogod hanyagolni miatta az életedet. Visszafelé is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest