Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

Hiába CE3, ez tipikus CI-os munka, ránézésre gagyi. Közelébe nincs a látvány a Crysis 2 -höz (aki szerint igen, az nem játszotta végig fullgraffon, de még gamer-en sem). Műanyag, steril, egy mp-ig nem éreztem hogy egy élő dzsungelben vagyok.
    Kifog jönni az EA profizmusa (mert azok, ezt kár tagadni) és a City Interkatív tesco filing stílusa közötti különbség.

Persze ne legyen igazam, de én még igazán jó (nem hogy többször végig tolt) játékkal nem találkoztam náluk és az eddigieket nézve, nem ez fog meggyőzni. :(

Sőt, egy FarCry 2-ben (de egy Crysis 1-ben is) jóval élethűbb volt az erdő. Jobban monda azok hasonlítottak egy computer szimulált erdőre ;]

TESCO-Zsömle: első résszel játszottál? Én is pont ezeket a dolgokat imádom amit írsz, de azt túlzás nélkül állíthatom hogy 20-30 perc után unistalláltam. Még jó hogy egy akció keretein belül vettem, különben még 3x ennyire szidtam volna őket :(((
    Ostoba, talán ez a legjobb szó az első részre. (minden át látnak az ellenek és mindenhonnan eltalálnak és lőnek, te meg minden segítség nélkül átlátod az ő körvonalaikat szintáén mindenen keresztűl?? wtf?)

Új hozzászólás Aktív témák