Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Hiába CE3, ez tipikus CI-os munka, ránézésre gagyi. Közelébe nincs a látvány a Crysis 2 -höz (aki szerint igen, az nem játszotta végig fullgraffon, de még gamer-en sem). Műanyag, steril, egy mp-ig nem éreztem hogy egy élő dzsungelben vagyok.
Kifog jönni az EA profizmusa (mert azok, ezt kár tagadni) és a City Interkatív tesco filing stílusa közötti különbség.Persze ne legyen igazam, de én még igazán jó (nem hogy többször végig tolt) játékkal nem találkoztam náluk és az eddigieket nézve, nem ez fog meggyőzni.
Sőt, egy FarCry 2-ben (de egy Crysis 1-ben is) jóval élethűbb volt az erdő. Jobban monda azok hasonlítottak egy computer szimulált erdőre
TESCO-Zsömle: első résszel játszottál? Én is pont ezeket a dolgokat imádom amit írsz, de azt túlzás nélkül állíthatom hogy 20-30 perc után unistalláltam. Még jó hogy egy akció keretein belül vettem, különben még 3x ennyire szidtam volna őket
Ostoba, talán ez a legjobb szó az első részre. (minden át látnak az ellenek és mindenhonnan eltalálnak és lőnek, te meg minden segítség nélkül átlátod az ő körvonalaikat szintáén mindenen keresztűl?? wtf?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest