Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Ha megtehetem szeretek eredeti gamét venni, persze mikor az ember alig él meg
Ennek ellénre veszek steamen itt-ott, egy hős vagyok tudom -
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Egyetértünk úgy látom mindenben
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Ez az indokod? Ugye csak viccelsz?
Fellett fújva az is. Nekem i3 2100Mhz, 8Gb ddr3 és Ati 4850(!!) 512mb-al mindenhol szépen ment 1680x1050 gamerben. 2-3 végig játszásra is le esett az állam, lehet hogy generáltak gépigényt, de még akkor így is sokkal jobbak voltak mint sok más AAA-s gyártó.
Nem védem őket, pénzről szól a dolog,mint minden amit árulnak a világon kb. de számomra az egy tipikus hype volt a "gonosz" kiadóról és nem éreztem, ha nem mondják az életbe senki nem jön rá.
Olyan mint a Mcihael Bay filmek. Hulladék amerikai giccs ...., de a látványban a topban van. (hát valahogy el kell adni ugye bár)
-
Chapel
addikt
Hiába CE3, ez tipikus CI-os munka, ránézésre gagyi. Közelébe nincs a látvány a Crysis 2 -höz (aki szerint igen, az nem játszotta végig fullgraffon, de még gamer-en sem). Műanyag, steril, egy mp-ig nem éreztem hogy egy élő dzsungelben vagyok.
Kifog jönni az EA profizmusa (mert azok, ezt kár tagadni) és a City Interkatív tesco filing stílusa közötti különbség.Persze ne legyen igazam, de én még igazán jó (nem hogy többször végig tolt) játékkal nem találkoztam náluk és az eddigieket nézve, nem ez fog meggyőzni.
Sőt, egy FarCry 2-ben (de egy Crysis 1-ben is) jóval élethűbb volt az erdő. Jobban monda azok hasonlítottak egy computer szimulált erdőre
TESCO-Zsömle: első résszel játszottál? Én is pont ezeket a dolgokat imádom amit írsz, de azt túlzás nélkül állíthatom hogy 20-30 perc után unistalláltam. Még jó hogy egy akció keretein belül vettem, különben még 3x ennyire szidtam volna őket
Ostoba, talán ez a legjobb szó az első részre. (minden át látnak az ellenek és mindenhonnan eltalálnak és lőnek, te meg minden segítség nélkül átlátod az ő körvonalaikat szintáén mindenen keresztűl?? wtf?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest