- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
A fentebb linkelt előző verzió robbantott ábrájában valóban szerepel a bordán alul és felül is gap pad, itt eléggé furcsa hogy lehagyták az ábráról. Az "accessories" fotón amúgy a méretek alapján elegendő mennyiséget adnak hozzá, hogy félbevágva mind 2 oldalon kitölthesd, ugyanakkor alul a specifikációknál meg csak 1 mennyiséget ír.
A letölthető manual felsorolásában 1 x 4-et ír gap padonként, ugyanakkor az összeszerelési részen csak az IC és cpu oldali gap pad felhelyezést írja, a ház oldalit nem.
Azonban beszédes a hőmérséklet diagramm bordával és anélkül...még ha át is adja a hőt a háznak, akkor sem ér sokat, mivel nincs venti ami a házon belüli meleg levegőt kifújja és így abból a tekintetből eléggé lassú az egész rendszer hőleadása.Viszont nekem még nincs rpi4 esem, mostanában fogok beszerezni egyet okos otthon projekthez kapcsolódóan. Az hogy ennek a háznak az oldalára került a GPIO vezetékezések számára ablak, az nem problémás? Mert amennyire én tudom a legjobb lenne ha az felülről hozzáférhető, továbbá az úgy segítené a meleg levegő kiáramlását.
Amúgy az tettszik hogy a korábbi verzió csak 14-16 dodo körül van.
uff én is lassú voltam...pontosabban azt hittem hogy rányomtam a küldés gombra mielőtt tabot váltottam xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő