- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Ez a ventilátor dolog nehéz, mert szerintem nagyon le tudja rontani egy ventilátor teljesítményét egy sűrű szita vagy porvédő. Sokat kísérleteztem és arra jöttem rá, hogy a megfizethető (4000 Ft) alatti kategóriában nincs olyan 12 cm-es venti, amelyik leszabályozva néma lenne. Abba nem érdemes belemenni, hogy teljes fordulaton hangos, mert ez evidens.
Kompromisszumot kötöttem és a legkevésbé idegesítő zajút választom, még ha effektív hangosabb is. A kattogás, váltakozó hangú zaj marha idegesítő tud lenni éjjel, még ha nem is hallható nappal.
A saját gépemnek sincs hangja nappal...éjjel azért búg picit...ezt is el lehetne tüntetni, csak sok kiadás és munka lenne. -
Pepe78
senior tag
Nálam az eddig megfordult cm ház Elite 335,HAF912,922,932 gyári 12cm es ventije pont ilyen kattogós volt. Nem értem miért nem lehet kiküszöbölni ezt a hibát.
Az AC fehér lapátos hydro csapágyas 1200 ft os ventije nagyon jó.
Szerintem a Cm házakban található gyári ventik jóval zajosabbak minden tekintetben.Ezt nem olvastam , én magam tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest