Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

hát én elég nagy szimbuzi vagyok (iracing másfél évig, nagyon aktívan, rfactor, netkarPRO, mind eredetiként van meg), és most berendelem ezt is. A csávó elég gyenge kört ment, ennél autologban látszani fog majd, hogy bizony sokkal, de sokkal jobbat lehet... szarul veszi a kanyarokat, nem tökéletes ívről fordul rá, még a kört is szarul kezdi a célegyenesben, rosszul teszi rá a kocsit... nem használja ki a pályát.

driftes kanyarvétel elvileg már nincs, mint a Shift1-ben. Majd elválig. ahogy előttem mondták, puding próbája...

Hangok, grafika marha jók lesznek, kár hogy nem lesznek szabályok, boxkiállások, meg etc. igazi GT bajnokságokkal, időméőkkel, felvezető körrel. Majd jövőre...

Én előrendeltem szimesként is, amíg kijön az rF2 tuti elszórakoztat, lehet még tovább is :)

Ez inkább vezetés-pilóta-szimulátor jelenleg, mint fizikai, autoszim. Az élmény ettől független egy jó FFBvek itt is nagyon jó lenne, sőőt.

Új hozzászólás Aktív témák