Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
hát én elég nagy szimbuzi vagyok (iracing másfél évig, nagyon aktívan, rfactor, netkarPRO, mind eredetiként van meg), és most berendelem ezt is. A csávó elég gyenge kört ment, ennél autologban látszani fog majd, hogy bizony sokkal, de sokkal jobbat lehet... szarul veszi a kanyarokat, nem tökéletes ívről fordul rá, még a kört is szarul kezdi a célegyenesben, rosszul teszi rá a kocsit... nem használja ki a pályát.
driftes kanyarvétel elvileg már nincs, mint a Shift1-ben. Majd elválig. ahogy előttem mondták, puding próbája...
Hangok, grafika marha jók lesznek, kár hogy nem lesznek szabályok, boxkiállások, meg etc. igazi GT bajnokságokkal, időméőkkel, felvezető körrel. Majd jövőre...
Én előrendeltem szimesként is, amíg kijön az rF2 tuti elszórakoztat, lehet még tovább is
Ez inkább vezetés-pilóta-szimulátor jelenleg, mint fizikai, autoszim. Az élmény ettől független egy jó FFBvek itt is nagyon jó lenne, sőőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Bitcoin topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest