Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
A középszerű képen én is megakadtam, mert ugyancsak U9-H-ról váltottam. Igaz, én nem voltam hajlandó olyan nyomott áron eladni, inkább elraktam fiókba.
Nálam (vásznon) érezhetően jobb lett a kép a Minix után.Azzal viszont egyetértek, hogy túlárazott, de ez talán felhasználásfüggő is.
-
Real_Necro
veterán
Nekem is van itthon két minix u9h, kétféle légegérrel.
Az egyiket cseréltem netflix miatt, az dobozába került.Minőségbeli különbség van képben a két lejátszó között, ami szemmel látható, legalábbis nálam 113"-on igen.
Nagyon jó a táv is, felemeled automatán világít, stb.De.
A minix gombsoros távja nagyon hiányzik. Az annyira jó. -
Real_Necro
veterán
Nálam a Pro-val akadtak gondok (user) Kodi alatt, Plexem nincs. Majd a frissítésnél a nasom megosztott mappái alatt nem látta a fileokat, újra kellett állítani. Egyébként baromira meg vagyok elégedve vele. Minix lejátszót cseréltem le, ami azért nem a gagyi kínai kategória és a kép is érezhetően jobb lett, nameg van normális több csatornás hangom.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Csatlakoztam a táborhoz egy Shield TV Pro-val. (Alzánál megcsíptem egy kibontottat).
Egyelőre még ismerkedem vele, de Minix U9-H után egész kellemes használni. Kodit használ valaki vele?
Szerk.: pontosabban kodit libraryvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest