- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Ízlések és pofonok! Nem tudom, mi az, amit egy Plexnek tudnia kéne, de nem tud. Lejátszik mindent, amim van, azt jónapot. Mi mást kéne még tudnia? rtlmost addont furttani a Mónika Show-ért
Szerverem van, OMV-vel, azon fut minden konténerben, Plex szerver is, automata letöltés kezelés, Sonarr, Radarr, Bazarr, qbit...automatikusan szinkronizál Plexre. Szóval egyáltalán nem hiányzik a csilivili színes cicomázható Kodi (skin). Nekem tökéletesen megfelel, és soha nem volt vele problémám. Ettől a "bugxperience" kifejezéstől megy egyenesen a hideg ráz. FireTV-m nekem is van, azt is szeretem. Pont azért, mert nem kell vele ba...kodni mint a KODI-val, kismillió beállítást megcsinálni, aminek a feléről azt sem tudom micsoda. Azon is frankón megy a Plex.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest