Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #3334 üzenetére
Azt hittem van nfs megosztásod, ha nincs akkor smb. Igen sima vanilla kodi, nem maven. Semmi plex, a szervert úgy értem. Csak az advancedsettings legyen a kodiban, gondolom eddig is volt.
@Saughassy alig mutatóban van hdrplus tartalom, nekem vannak olyan lejátszóim, de sample is alig van hozzá.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Gabesz87 #3334 üzenetére
A cső verzio sajnos Plexszel nem tudja a 4k HDRt, csak ha olyan a csillagok allasa. Keves a memoria, vagy a 32 bites OS, de a lenyeg, hogy a PRO okes. En is mar reg vettem volna egyet, csak nekem kellene a HDR10+, azt meg semelyik nem tudja. Tenyleg vicc hogy tovabbra sincs nincs egy minden szempontbol (streaming, lejatszas, HD hang, HDR10+) hasznalhato lejatszo.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Video konvertálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest