- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert szerintem/nálam egy jó képminőség nem egyenlő a sikerrel.
Pedig ez lenne az elsődleges szvsz. Ha valamelyik gyártó ezt szállítja, korrekt/reális áron, akkor az már nyerő.- Minek van benne akkor smart rendszer, amikor a fele app használhatatlan kb.?
- Továbbá mi a biztosíték arra, hogy a Youtube vagy a Netflix 2 év múlva is fog rendesen menni, mert erős a gyanú, hogy a támogatás közelít a zéróhoz.
Asszem' a nem túl távoli múltban nem egy élvonalbeli gyártót kritizáltak az elmaradó frissítések miatt, szóval ez nem csak a Sharp-ot érinti.
Részemről ha top-notch appokat akarok, akkor rákötök egy külső dobozt, HTPC-t.
MI Box amúgy is szimpi...- A távirányító kiosztása és ergonomiája, a menürendszer felépítése is számít szerintem illetve a tesztből is kiderül, hogy az appok egy részének az irányíthatósága is béna. Továbbá egy 200 ezres TV-hez ne adjanak már egy oem copy paste távirányítót...
OEM irányító = olcsó utánpótlás, ha tönkremenne.Szerk.:
Jómagam a több portot hiányolom ebből a kategóriából, 3 HDMI manapság már könnyen szűkös lehet a nappaliban (1-2 konzol, HTPC, szolgáltatói doboz, MHL kábel a külső eszköznek, stb.). Jó, ott van az Ethernet csati, meg a wireless kapcsolódás, de akkor is!
Másik vesszőparipám az Adaptive Sync, 30-60Hz-en már alapból mehetne minden új, középkategóriás TV-n. -
+1, ár/érték arányban nagyon jó ajánlat!
(#48) O_L_I
Nagyon igaz! A tartalmak túlnyomó többsége nem éri el a 4K-t, de sokszor még a 1080p-t sem!
Inkább vennék én is némileg kisebb, 50" körüli, de középkategóriás, picit komolyabb képességekkel rendelkező modellt: konzol géminghez értékelhető mozgásmegjelenítés, és felbontás-kezelés kell.Egyébként meglepődtem, hogy Ambilight-os, VA paneles Philips-ek már bőven kaphatóak 150-200k HUF között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest