Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_
üzenetére
hehe... örülök, hogy más is emlékszik még az exhumed-re... nagyon jó játék volt az kb 15 évvel ezelőtt
(ha jól emlékszem: '95-ös... még 2.5D-s játék volt) hangulatilag nagyon ottvolt... csak az zavart benne, hogy nem lehetett akárhol menteni és emiatt kemény volt itt-ott... az alapfegyver mintha 357-es magnum lett volna, ellennek meg mindenféle pókok/bogarak/"helyi őslakosok" voltak 
komoly károlyt meg várom nagyon

-
Gergo88
tag
Ez csak egy kis csemege, mint a HL Source, csak itt azért a legtöbb modell-t is lecserélték, és pár helyen a textúrákat. Az épüleketen nagyon sok helyen még mindig az eredeti textúrák vannak ha jobban megnézzük.
Viszont én a fegyvereket ennél sokkal magasabb poligonszámmal és sokkal élesebb textúrákkal láttam volna el.
Mindenesetre tuti kipörgetem megint, már vagy tizedszerre.
-
DriderG
tag
A grafika nem üt akkorát, mint a Serious Engine 2 ütött. Az akkor igazi Crysis szintű grafika volt, de ez közel sincs olyan. Mellesleg ez csak egy remake. A First Encounter remake-je.
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
most nézem akkor ez csak egy remake?:-)
-
afterburner_
őstag
Váááááá, ez a régi hangulatát idézi ahogy nézem, a 2 nekem nem jött be, de az 1 + a second encounter isteni volt. remélem hasonló lesz ez is, már várom nagyon

és még amit imádtam benne az a technologia demó, jó lenne ha ebbe is raknának, azok tökre érdekesek voltak.
+ ez az egyiptomi feeling jatekban iszonyat jól muzsikál, kár hogy más játékokban nem kapjuk vissza hasonlóan mint anno pl az exhumedben
-
Nunder
őstag
Jó fajta
Remélem a grafikán kívül nem változatatnak semmit, mert akkor hozza a nagy elődök szintjét. -
válasz
bolondember
üzenetére
Komoly Sámuel iz bekk

-
bolondember
MODERÁTOR
érdekesnek hangzik...
hmm... elő kéne venni a dobozt és végigtolni megint...

-
Vasinger!
nagyúr
Körülbelül mikorra várható?

-
Hunter2
addikt
Hát igen, néha szükség van agynélküli hentelős játékokra. És ez nem is rossz ebben a kategóriában, én tuti végigjátszom ezt is ahogy a sima első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(ha jól emlékszem: '95-ös... még 2.5D-s játék volt) hangulatilag nagyon ottvolt... csak az zavart benne, hogy nem lehetett akárhol menteni és emiatt kemény volt itt-ott... az alapfegyver mintha 357-es magnum lett volna, ellennek meg mindenféle pókok/bogarak/"helyi őslakosok" voltak