- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
hehe... örülök, hogy más is emlékszik még az exhumed-re... nagyon jó játék volt az kb 15 évvel ezelőtt
(ha jól emlékszem: '95-ös... még 2.5D-s játék volt) hangulatilag nagyon ottvolt... csak az zavart benne, hogy nem lehetett akárhol menteni és emiatt kemény volt itt-ott... az alapfegyver mintha 357-es magnum lett volna, ellennek meg mindenféle pókok/bogarak/"helyi őslakosok" voltak
komoly károlyt meg várom nagyon
-
Gergo88
tag
Ez csak egy kis csemege, mint a HL Source, csak itt azért a legtöbb modell-t is lecserélték, és pár helyen a textúrákat. Az épüleketen nagyon sok helyen még mindig az eredeti textúrák vannak ha jobban megnézzük.
Viszont én a fegyvereket ennél sokkal magasabb poligonszámmal és sokkal élesebb textúrákkal láttam volna el.
Mindenesetre tuti kipörgetem megint, már vagy tizedszerre.
-
DriderG
tag
A grafika nem üt akkorát, mint a Serious Engine 2 ütött. Az akkor igazi Crysis szintű grafika volt, de ez közel sincs olyan. Mellesleg ez csak egy remake. A First Encounter remake-je.
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
most nézem akkor ez csak egy remake?:-)
-
afterburner_
őstag
Váááááá, ez a régi hangulatát idézi ahogy nézem, a 2 nekem nem jött be, de az 1 + a second encounter isteni volt. remélem hasonló lesz ez is, már várom nagyon
és még amit imádtam benne az a technologia demó, jó lenne ha ebbe is raknának, azok tökre érdekesek voltak.
+ ez az egyiptomi feeling jatekban iszonyat jól muzsikál, kár hogy más játékokban nem kapjuk vissza hasonlóan mint anno pl az exhumedben
-
Nunder
őstag
Jó fajta
Remélem a grafikán kívül nem változatatnak semmit, mert akkor hozza a nagy elődök szintjét.
-
válasz
bolondember #3 üzenetére
Komoly Sámuel iz bekk
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekesnek hangzik...
hmm... elő kéne venni a dobozt és végigtolni megint...
-
Vasinger!
nagyúr
Körülbelül mikorra várható?
-
Hunter2
addikt
Hát igen, néha szükség van agynélküli hentelős játékokra. És ez nem is rossz ebben a kategóriában, én tuti végigjátszom ezt is ahogy a sima első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune: Awakening
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest