- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
hehe... örülök, hogy más is emlékszik még az exhumed-re... nagyon jó játék volt az kb 15 évvel ezelőtt
(ha jól emlékszem: '95-ös... még 2.5D-s játék volt) hangulatilag nagyon ottvolt... csak az zavart benne, hogy nem lehetett akárhol menteni és emiatt kemény volt itt-ott... az alapfegyver mintha 357-es magnum lett volna, ellennek meg mindenféle pókok/bogarak/"helyi őslakosok" voltak
komoly károlyt meg várom nagyon
-
Gergo88
tag
Ez csak egy kis csemege, mint a HL Source, csak itt azért a legtöbb modell-t is lecserélték, és pár helyen a textúrákat. Az épüleketen nagyon sok helyen még mindig az eredeti textúrák vannak ha jobban megnézzük.
Viszont én a fegyvereket ennél sokkal magasabb poligonszámmal és sokkal élesebb textúrákkal láttam volna el.
Mindenesetre tuti kipörgetem megint, már vagy tizedszerre.
-
DriderG
tag
A grafika nem üt akkorát, mint a Serious Engine 2 ütött. Az akkor igazi Crysis szintű grafika volt, de ez közel sincs olyan. Mellesleg ez csak egy remake. A First Encounter remake-je.
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
most nézem akkor ez csak egy remake?:-)
-
afterburner_
őstag
Váááááá, ez a régi hangulatát idézi ahogy nézem, a 2 nekem nem jött be, de az 1 + a second encounter isteni volt. remélem hasonló lesz ez is, már várom nagyon
és még amit imádtam benne az a technologia demó, jó lenne ha ebbe is raknának, azok tökre érdekesek voltak.
+ ez az egyiptomi feeling jatekban iszonyat jól muzsikál, kár hogy más játékokban nem kapjuk vissza hasonlóan mint anno pl az exhumedben
-
Nunder
őstag
Jó fajta
Remélem a grafikán kívül nem változatatnak semmit, mert akkor hozza a nagy elődök szintjét.
-
válasz
bolondember #3 üzenetére
Komoly Sámuel iz bekk
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekesnek hangzik...
hmm... elő kéne venni a dobozt és végigtolni megint...
-
Vasinger!
nagyúr
Körülbelül mikorra várható?
-
Hunter2
addikt
Hát igen, néha szükség van agynélküli hentelős játékokra. És ez nem is rossz ebben a kategóriában, én tuti végigjátszom ezt is ahogy a sima első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged