- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
hehe... örülök, hogy más is emlékszik még az exhumed-re... nagyon jó játék volt az kb 15 évvel ezelőtt
(ha jól emlékszem: '95-ös... még 2.5D-s játék volt) hangulatilag nagyon ottvolt... csak az zavart benne, hogy nem lehetett akárhol menteni és emiatt kemény volt itt-ott... az alapfegyver mintha 357-es magnum lett volna, ellennek meg mindenféle pókok/bogarak/"helyi őslakosok" voltak
komoly károlyt meg várom nagyon
-
Gergo88
tag
Ez csak egy kis csemege, mint a HL Source, csak itt azért a legtöbb modell-t is lecserélték, és pár helyen a textúrákat. Az épüleketen nagyon sok helyen még mindig az eredeti textúrák vannak ha jobban megnézzük.
Viszont én a fegyvereket ennél sokkal magasabb poligonszámmal és sokkal élesebb textúrákkal láttam volna el.
Mindenesetre tuti kipörgetem megint, már vagy tizedszerre.
-
DriderG
tag
A grafika nem üt akkorát, mint a Serious Engine 2 ütött. Az akkor igazi Crysis szintű grafika volt, de ez közel sincs olyan. Mellesleg ez csak egy remake. A First Encounter remake-je.
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #7 üzenetére
most nézem akkor ez csak egy remake?:-)
-
afterburner_
őstag
Váááááá, ez a régi hangulatát idézi ahogy nézem, a 2 nekem nem jött be, de az 1 + a second encounter isteni volt. remélem hasonló lesz ez is, már várom nagyon
és még amit imádtam benne az a technologia demó, jó lenne ha ebbe is raknának, azok tökre érdekesek voltak.
+ ez az egyiptomi feeling jatekban iszonyat jól muzsikál, kár hogy más játékokban nem kapjuk vissza hasonlóan mint anno pl az exhumedben
-
Nunder
őstag
Jó fajta
Remélem a grafikán kívül nem változatatnak semmit, mert akkor hozza a nagy elődök szintjét.
-
válasz
bolondember #3 üzenetére
Komoly Sámuel iz bekk
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekesnek hangzik...
hmm... elő kéne venni a dobozt és végigtolni megint...
-
Vasinger!
nagyúr
Körülbelül mikorra várható?
-
Hunter2
addikt
Hát igen, néha szükség van agynélküli hentelős játékokra. És ez nem is rossz ebben a kategóriában, én tuti végigjátszom ezt is ahogy a sima első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest