Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
1. Nem érdekel, a srác dobta fel az ötletet. Én is láttam már respository-t, képzeld.
2. És? Kit befolyásol, de most komolyan? Ja, hogy nem tud XYZ böngészőcég kilóra megvenni egy-egy OEM-et, és belevarrni a saját szarjukat? Ez engem nem zavar, elmondom, miért, én is két részre bontom, ezek római számok lesznek...
I. Aki le akarja cserélni, az le akarja cserélni. Megteheti. Ilyen téren a gépen való jelenléttel történő foglalkozás számomra értelmetlen kukacoskodás. "Teljesen lecserélni"... miért, néha letiltja az alternatív böngit, és az arcodba nyomja magát? Hm...
II. Szerintem egyeseknek (nem mondom, hogy neked is, bár ki tudja) szimplán az fáj, hogy mivel default böngésző, ezért jutott nagy-nagy részesedéshez. Ha a bugróka vagy az Opera lenne a default Win-böngi, akkor meg az lenne a legnagyobb (pölö kíváncsi vagyok, hogy Ubin hányan használják az előtelepített bugrókát, és hányan cserélik le?) részesedésű. Engem meg ez a részesedés pölö totál nem érdekel, mert nem vagyok egyik cégnél sem érdekelt. Nekem nem lesz jobb a szex attól, hogy a firefox felkúszik még 2%-ot, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest