Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz dabadab #158 üzenetére

1. Nem érdekel, a srác dobta fel az ötletet. Én is láttam már respository-t, képzeld.

2. És? Kit befolyásol, de most komolyan? Ja, hogy nem tud XYZ böngészőcég kilóra megvenni egy-egy OEM-et, és belevarrni a saját szarjukat? Ez engem nem zavar, elmondom, miért, én is két részre bontom, ezek római számok lesznek...

I. Aki le akarja cserélni, az le akarja cserélni. Megteheti. Ilyen téren a gépen való jelenléttel történő foglalkozás számomra értelmetlen kukacoskodás. "Teljesen lecserélni"... miért, néha letiltja az alternatív böngit, és az arcodba nyomja magát? Hm...

II. Szerintem egyeseknek (nem mondom, hogy neked is, bár ki tudja) szimplán az fáj, hogy mivel default böngésző, ezért jutott nagy-nagy részesedéshez. Ha a bugróka vagy az Opera lenne a default Win-böngi, akkor meg az lenne a legnagyobb (pölö kíváncsi vagyok, hogy Ubin hányan használják az előtelepített bugrókát, és hányan cserélik le?) részesedésű. Engem meg ez a részesedés pölö totál nem érdekel, mert nem vagyok egyik cégnél sem érdekelt. Nekem nem lesz jobb a szex attól, hogy a firefox felkúszik még 2%-ot, vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák