Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
1. Nem érdekel, a srác dobta fel az ötletet. Én is láttam már respository-t, képzeld.
2. És? Kit befolyásol, de most komolyan? Ja, hogy nem tud XYZ böngészőcég kilóra megvenni egy-egy OEM-et, és belevarrni a saját szarjukat? Ez engem nem zavar, elmondom, miért, én is két részre bontom, ezek római számok lesznek...
I. Aki le akarja cserélni, az le akarja cserélni. Megteheti. Ilyen téren a gépen való jelenléttel történő foglalkozás számomra értelmetlen kukacoskodás. "Teljesen lecserélni"... miért, néha letiltja az alternatív böngit, és az arcodba nyomja magát? Hm...
II. Szerintem egyeseknek (nem mondom, hogy neked is, bár ki tudja) szimplán az fáj, hogy mivel default böngésző, ezért jutott nagy-nagy részesedéshez. Ha a bugróka vagy az Opera lenne a default Win-böngi, akkor meg az lenne a legnagyobb (pölö kíváncsi vagyok, hogy Ubin hányan használják az előtelepített bugrókát, és hányan cserélik le?) részesedésű. Engem meg ez a részesedés pölö totál nem érdekel, mert nem vagyok egyik cégnél sem érdekelt. Nekem nem lesz jobb a szex attól, hogy a firefox felkúszik még 2%-ot, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest