Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
A szekvenciális olvasási sebessége nem túl sokkal maradhat el a 240MB/sec-től a külső zónában. IOPS/ban biztos van javulás, de kevésbé drasztikus a 15k.6-hoz képest... (bár a SAS2.0 kapcsán ugyanazon diszkek használatával is emlegetnek IOPS növekedést SAS1.0-hoz képest, de gondolom csak a drive maximumához kerültek vele közelebb...)
[ Szerkesztve ]
-
Hani
aktív tag
Mennyi lehet ennek a jószágnak a valós sebessége (tartós átvitel, iops, egyebek)?
Hiába böngésztem át mindent, összesen annyit mondanak, hogy a seek 3.4 ms-es és a csatolója 6Gb/s SAS-2.0 vagy 4Gb/s FC .. datasheet(Mellesleg érdemes lenne megjegyezni a hírben a kormányzati szintnek megfelelő hardveres titkosítás lehetőségét, az instant secure erase-t, és hogy a 2. generációs PowerTrim - technológiának köszönhetően mindkét hdd jó 20%-kal kevesebbet fogyaszt, mint az előző generáció, minden (idle, load) állapotban)
-
mephi666
nagyúr
hát a lap sincs ingyen alá... mintha lenne külön sas vezérlő, de az is borsos áron... pár vinyó került hozzám, csak hibásak voltak... 300as és 146os ibm-ek, szintén 15k-s fordulatszámmal... talán használtan láttam 20körül 75giga körülit, ebből számolva elég szép árak vannak... főleg ha valaki 300asokból akar raid rendszert építeni tükrözéssel meg mindennel... az úgy még keményebb
nem otthonra való móka...
-
Jé, kevesebb MTBF-et kapott, mint egy átlag SSD (azok 2 milliósak).
Akkor hogy is van ez az élettartam? -
audi100td
nagyúr
válasz
venember83 #12 üzenetére
"Attól még nem tartom valószínűtlennek, hogy az angol újságok csakazértis fibre-nek írják"
Ebben mondjuk van valami, az angolokból ki is nézem
-
Sila
csendes tag
15700 RPM...szépteljesítmény, árról valaki tud valamit?
-
audi100td
nagyúr
válasz
venember83 #8 üzenetére
"Fiber vs Fibre - amerikai vs brit írásmód, mindkettő helyes."
De gondolom egy szabványnak csak 1 hivatalos neve lehet, a szótól függetlenül. -
04ahgy
nagyúr
Csak elejébe akartam menni a:
"úúú, de baró, ilyet veszek a gépembe, mert ettől nagyobb a farkam..."
"Emmá hasít kiccsávó, dobjá' má' hozzám eggyet!"
Stb.Típusú hozzászólásoknak. Főleg, hogy ecsetelted a sebességet. Előbb utóbb valaki kitalálja mondjuk ígyis-úgyis, hogy neki ilyen kell.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
...Fiber Channel csatolóval...
Nem inkább Fibre Channel akar lenni?
Amúgy ezek már a régi, SCSI korszakban is iszonyat gyorsak voltak, viszont a hangjuk magas, sivító. Szerverteremben elmegy, de otthonra kötve hiszem, hogy bárki ilyet akarna. Már arra a célra az SSD-k lesznek a jövő hírnökei.
HGyu
-
-
czuzia
csendes tag
15700
Nemsemmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalati szegmensbe szánt Cheetah termékcsalád a 15K.7 és a NS.2 típusszámú modellel egészül ki.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest