- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Volt nekem nehéz toronyhűtőm AsRock, ASUS, GB lapokon és még több processzoron (kb. 15 éve ilyeneket használok), soha nem sérült meg tőlük semmit. Persze nem árt megfelelő odafigyeléssel fölszerelni.
Whysperer: Én is NHD15-öt akartam, de Dark Rock Pro lényegében (1-2°C eltérés) ugyanazt a teljesítményt adja 2/3 áron.
-
Whysperer
addikt
Amióta a ... nyomorék Triton vizesblokkja kinyírta a tápot ,meg a VGA-t és a alaplap felét, azóta akkor veszek vizet ,ha szomjas vagyok. Én otthoni felhasználásra soha többet nem fogok vizes dolgot rakni a gépembe. az is bizonyos.
Schyte Ninja Rev.B.-t cseréltem brocken 2-re ,de a Syce 9 cm-es ventivel erősebbnek éreztem a 2db 12 cm-es brocken kettőnél.
-
orion1025
őstag
-
Ribi
nagyúr
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Pont ezt néztem én is amiket írtál.
Drágák, ugyanúgy venti van rajta+1 pumpa.
Nem jobb mint egy normális léghűtő.
Max a tényleg böhöm 3 ventis vastag radis jószágok nyernek pár fokot.
Ott lehet hasznuk, ahol pici a ház és nincs hely a proci hűtőnek.
Sose értem mi a gond a nagy hűtőkkel. Érdekes mód emberek évtizedek óta használják ezeket bármi gond nélkül. Ez valami cihés dolog, hogy baja lesz tőle a lapnak. Ja volt pár fos lap amin megtépték a rászorítót és meggörbült, de az nem a súlytól görbült, hanem a csavarok meghúzásától.
De persze mindenki azt csinál amit akar.
A hűtő meg tényleg randa. -
Predatorr
őstag
Fél kilóst nem is! Volt CM600-am, Scythe Ninjám, most egy Dark Rock Pro 4 dolgozik a gépemben hangtalanul, ahogy a házventik is. Nagyon komolyan játszanom v kódolnom kell, hogy zavaró zaj jöjjön ki a Define R2-ből! Megnéztem egy rakat tesztet, a DP4 lazán vert szinte minden AIO vizet, a 3* drágábbakat is, ugyanakkor azokon is min. 2 venti, maradtam a légnél. Építést meg kihagyom pár fok nyereségért, inkább vettem f.sza VGA-t.
Ez a venti mindenesetre ocsmány, sztem tojásos f.s színe van. -
törölt tag
Nem gondoltam volna, hogy rá lehetnek szorulva az ánusz-al való kooperációra, bekopogtattak volna a marketingre, és könyörögtek volna, hogy had tehessük fel az egyik legjobban fogyó termékünkre a TUF logót, rgb világítással.
Szerintem gagyi a plasztik kupak.
Toronyhűtő vs. AIO.: Ahol nem volt prekoncepció a szellőzésre és úgy épült gép, ott jobb eredményt hoz az AIO, ellenkező esetben, kifejezetten hátrányos a légáramlással keresztbe tenni a radiátort, viszont egy ritka lamellás toronyhűtőnek (mint pl.: a Mugen 5) egészen optimális lehet ez a környezet.
Akár azt is állíthatnám, hiába azonos a funkció, mégis másra való a két megoldás, és a vs. vitának nem lesz győztese. -
vaakuum
addikt
Jó lett volna némi infó a talpáról pl, mert ha nikkelezett, akkor mehet clu-val, de ha kilátszanak a rézcsövek, azt tuti megeszi a clu.
-
Puma K
nagyúr
Felrobbant wtf
Nem tudom milyen rezonanciára gondolsz, mert azt míg AIO-t használtam nem tapasztaltam.
Hajnalok hajnalán, síri csendben a kutya horkolását-szuszogását 3 helységgel arrébb jobban hallottam mint a gépből bármely alkatrészt terhelés nélkül (főleg ha lekapcsoltak a 7,2k RPM-es HDD-k). Terheléssel pedig csak az akkori ventilátorok szélzaját hallottam.
Nálam csak kilyukadt a Corsair H75 radiátora 2 helyen a 4 év alatt, majd gondolom ebből adódóan a pumpa elkezdett néha morogni majd elhalkult... ezt a H75-öt garanciában cseréltek (éljen az 5 év Corsair garancia)
Az utána következő Arctic Liquid Freezer 240-nek pedig a pumpája-szivattyúja döglött be egyik napról a másikra... csak azt vettem észre, hogy olyan furcsán működik a gép... jah mert 98-99°C-on járt a CPU majd bekapcsolt a hővédelem és lelőtte magát a masina
Ennek az árát vissza kaptam, mert nem volt több LF240... élt 8 hónapot...
Most pedig van épített víz D5-ös PWM-es pumpával, amit 50%-on használok és semmi hangja. Igaz a hozzá való EK rögzítőt használom ami gondolom csillapít a rezgésen, meg a Silent Wings 3 rögzítői is gumírozottak így az is csillapít.
-
XuChi
addikt
Én már csak Aio-ban és Diy Vizekben gondolkodom. Hála égnek elfeledtem már a léghűtéseket. Soha többet nem fogok félkilós tömböket a lapjaimra aggatni.
-
Albigator
őstag
Sima Mugen 5-öm van, elmegy, szeretem.
De ennek az új "verziónak" tényleg nem sok értelme van szerintem. Tömegben 60g-al több lett az lehet számít esetleg valamit. -
Puma K
nagyúr
Utálom a toronyhűtőket. Ez még ronda is azzal a sárga történettel...
-
orion1025
őstag
Ez akkor is kajak gáz, semmi sem történik ebben a szekcióban, lerágott csont hosszú évek óta, semmi előrelépés vagy innováció.
-
orion1025
őstag
Ezt a gumis alátétet már a kínaiak is megunták vagy öt éve, mellesleg mit kell azon fejleszteni, elvégre gyakorlatilag nulla rezgést produkálnak ezek a nagy hűtők. Ahogy látom visszafelé fejlődik az egész hűtős témakör, csak a lefogató keretek változnak, más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest