Hirdetés

Sárgába öltözött és világítást is kapott a Mugen 5 toronyhűtő

A Scythe újra TUF dizájnnal látta el egy már piacon lévő processzorhűtőjét.

Hirdetés

A Scythe a Kotetsu II után egy újabb processzorhűtőjéből készített TUF Gaming Alliance Edition kivitelt, ezúttal a 2016 végén bejelentett, 157,5 mm magas és 950 gramm tömegű Mugen 5-ör érte ez a megtiszteltetés. A leglátványosabb változás az alapmodellhez képest a Kaze Flex 120 ventilátor körül elhelyezett négy darab, sárga gumi rezgéscsillapító betét, valamint a TUF logóval ellátott fedlap.


[+]

A PWM vezérlésű, percenként 1200 fordulatra képes ventilátor ugyanaz a darab, mint amit az eredeti verzióban is láthattunk, annyi módosítással, hogy 8 darab színes LED került a belső gyűrűbe. Az áttetsző fedlap szintén kapott némi világítást, ennek módja és színe az alaplapról vezérelhető, továbbá szinkronizálható az olyan népszerű rendszerekkel, mint például az ASUS Aura Sync.


[+]

Az új modell nem csak csicsásabb külsőt kapott elődjénél, de megkapta az immár harmadik generációjú Hyper Precision felfogatórendszert is, a backplate-es megoldásnál leginkább a gumiszilikon és műanyag távtartók minőségén fejlesztettek. A hűtő a mellékelt alkatrészeknek hála az összes ma kapható processzorfoglalattal kompatibilis.


[+]

A Scythe Mugen 5 TUF Gaming Alliance Edition már rendelhető státuszban van, vételára nettó 50 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés