- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam ket ilyen kartyat.
Az vele gondom, hogy meg volt tuningolva a tapja, potmeterrel.
Sajnos ezeket ovatlan leforrasztottam, es elotte nem fenykepeztem le, honnan.
Most azt nezem, hogy viszont lehet, hogy valami ellenallast levettek a tuninghoz.
Nem tud valaki egy linket, hogy hogyan csinalhattak ezt a feszultseg tuningot?
Tudnatok ebben segiteni? Kosz elore is! / Tamás"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Omis
senior tag
És nekem is van már egy ilyenem
csak a 6gb-os verzió -
andrew87
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja raktam össze egy új gépet, sajnos időnként úgy dönt, hogy minden előjel nélkül lefagy, és nem tudom mi lehet az oka, így nem tudom melyik alkatrészt kellene garanciálisan kicseréltetni.
Egy ismerősöm azt mondta, h szerinte a videokártyához nem elég a táp, de olvastam a tesztet és ott is egy 600W-os táp szerepel.A konfiguráció:
Asrock 970 Pro3 alaplap,
Shappire HD 7970 3GB vapor-x,
Corsair memória 2x4 GB,
AMD-FX 6200 3,8GHz, és a táp
Coolermaster Thunder 600WBármilyen építő jellegű segítségre vevő vagyok.
Előre is Köszi! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz compifan12 #187 üzenetére
Másik VGA BIOS-t raksz a kártyára. Pl az alap 7970-esre felrakod az 1GHz edition BIOS-át, akkor alapon is már emelt órajellel fog rendelkezni. Sok értelme nincs. Esetleg extrém tuningosoknak lehet benne ráció, ha valamelyik extrém VGA BIOS-t rakják fel egy nem olyan kártyára. Pl MSI R7970 Lightning bios-t egy ASUS referencia kártyára.
⭐ Stella
-
compifan12
csendes tag
mi az a BIOS mod?
,assasin's creed 3 jöjjön már!,asrock extreme 4,intel core i5 3570k,sapphire hd 7970,kingston 16gb 1600mhz,seatage 1tb 7200rpm,samsung ssd 830 128gb,zalman z11 plus,chiethef ctg-500
-
K2 [GK]
csendes tag
válasz ViiiiktorOC #183 üzenetére
Az okosság megvan, hisz informatikus vagyok, de a tippeket mindig szívesen veszem, nehogy valami fölöslegesen drága szart vegyek
Egyébként PH-ról fogok vásárolni, így tuti olcsóbb lesz , de köszönöm a tippet, megfontolom.
i'm offering to be your friend, you don't wanna be my enemy.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hát igen! Sajnos, ez van PC iparba.
Adhatok tippet, nagyon szívesen, de van megfelelő topic rá!
Ott nálam okosabb emberek tudnak tanáccsal szolgálni.Tippem: Ivy Bridge 3570K proci, tudom h drága, de a 2500K se olcsóbb sokkal.
Alaplapnak én egy Asust mondanék. azt is 40.000 környékén.
Ramnak meg Corsair! Ez kb 120.000nál jön majd ki.
Persze lehet olcsóbban , és drágábban!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
K2 [GK]
csendes tag
válasz ViiiiktorOC #181 üzenetére
Sejtettem, csak az a baj, hogy az i5 és i7 procikhoz kell vennem új alaplapot meg RAM-ot... Habár ez annyira nem nagy gond. Egy szolid tippet kaphatok?
i'm offering to be your friend, you don't wanna be my enemy.
-
K2 [GK]
csendes tag
Durva kis VGA lett, de PhysX buzi vagyok így nem tudom lecserélni rá a zöld szörnyemet.
Egyébként megint kicsit csalódott vagyok, hogy a GTX 660Ti lenyomja az Én "kis" GTX 580-amat. Bár igazából most sem panaszkodhatok
A DCII annyira jó volna? Helyette szvsz Twin Frozr II /III ajánlatos, persze ez csak ilyen saját tapasztalat. Most Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II-vel hűtöm a zöldet és egész kellemes a hangja, a hőmérséklet pedig brutálisan jó. (A Legmelegebb idle 31fok volt)OFF:
Még valami, most egy Q9550-em van, és olyan furcsa a teljesítmény. Borderlands 2, Prototype 2 is meglepően alacsony FPS-el operál, még alacsony felbontáson is. De egy Metro 2033 vagy Crysis 2 viszont csodásan fut. Most nagyon foglalkoztat, hogy ennyire "elgyengült" volna a procim és megérett a cserére vagy csak a játékokban van vmi driveres gebasz. Ha lecserélem, akkor pár tippet adhatnátok, hogy mégis mely i5 / i7 / AMD procik lövik el. köszi Skacok.i'm offering to be your friend, you don't wanna be my enemy.
-
Buci21
addikt
Tetszik, elég combos lett, ATI/AMD rendesen feljött, újabban erősebb kártyáik vannak jobb áron, mint a zöldeknek
hajrá AMD, csak így tovább -
MODERÁTOR
Oké, mindenkinek van véleménye, elfogadjuk, de ne essünk neki a másiknak, mert neki más.
Köszi
Everybody lies.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz gainwardgs #151 üzenetére
Olyan nincs. Előre senki sem tudja. Ha már megjelentek, akkor meg lehet mondani a felhasznált effektek mellett.
A megjelentek közül a compute shadert a legtöbb játék enyhén vagy finoman használja. Ami az átlagosnál jobban épít rá az a Metro 2033, az Aliens vs. Predator, a Nexuiz és a Sleeping Dogs. Amelyek eléggé erősen építenek rá azok a Ghost Recon: Future Soldier, a Sniper Elite V2 és a DiRT Showdown. Utóbbi tényleg nagyon erős terhelést ad itt, de ez az egyetlen játék, ami forward render mellett is képes annyi pontfényforrást kezelni, amennyit eddig csak deferred rendernél láttunk. Ezt csak compute shaderrel lehet hatékonyan megoldani.
Nyilván a jövő szempontjából nem lövünk nagyon mellé, hogy a Codemasters még egy darabig marad az EGO motoron, így az F1 2012 és a GRID 2 potenciálisan megkaphatja a forward+ lighting eljárást, esetleg még a VPL-GI-t is. Ha ezeket megkapják (és miért ne kapnák meg ugye), akkor az erős compute shader terhelés lesz a kártyáknak. A Hitman: Absolution esetében még tudjuk, hogy light propagation volumes eljárást használ GI-ra, amit a CryEngine 3. De ezt a fejlesztők már compute shaderben csinálják. Igazából ez az átlagosnál nagyobb compute terhelést ad eleve, de nem jelent rögtön nagyon erőst. A pontfényforrások számától függ majd, hogy mennyire lesz az. Nyilván a compute shaderes feldolgozással nyert sebességtöbblet elkölthető több pontfényforrásra, így akár ~3000 fénnyel is lehet GI-t kalkulálni, szemben a Crysis 2 ~1000-jével.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest