- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Amúgy azért az itt kötekedőknél vicces, hogy az, hogy másnak problémát okoz az állítgatás az picsogás, nyavalygás, ordító óvodás kisebbség, de az, hogy őt zavarja hogy 1 órával lesz később világos (amit úgy is a munkahelyén tölt) az bizony olyan horderejű érv, hogy mindenki kussoljon.... képmutatás, kettős mérce rulez
-
nemlehet
őstag
Szerintem is ebben lesz a kulcs, ma már nyáron klímáznak az emberek és az elektromos fűtés is egyre elterjedtebb, ha más nem egyfajta rásegítésnek. Innentől a világítás szerintem elhanyagoltható lakossági szinten arányait tekintve. Meg a fő fogyasztók is sokat javultak, egy LED TV elmegy 60-100 wattból, míg egy régi képcsöves megoldás simán benyelt párszázat.
Részemről én is eltörölném az óraátállítást. Pont semmit nem ér, mert az, hogy télen reggel sötét van, vagy éppen hogy derengés szerintem nem számít. Ellenben kimutathatóan megnő a balesetek száma és tényleg van olyan kollégám aki a nyári átállítás után napokig tiszta delíriumos, mert annyira beüt neki. Én is érzem, de egyelőre tudom tolerálni, később, mondjuk ha pont egy stresszes időszakban ér már egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a helyzet.
Amúgy látom itt is sokan vannak akik abszolut nem tudnak empatikusak lenni azokkal akiket megvisel (pedig nem 1 ember a millióból, hanem elég sokan vannak). Nekem ez totál olyan mint a pacsirta vs bagoly vita... Ott is a pacsirták elképesztő arroganciával képesek magyarázni, hogy a bagoly az csak lusta sz*r, mindenki fel tud kelni ha akar.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Napi.hu cikk: Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel...
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest