Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisteker
tag
Azért mondtam hogy az AMD APU a jövő, mert mind a két fő konzol AMD APU-ra épít, és a fejlesztők a fenének is arra fognak optimalizálni, főleg úgy hogy a PC-sek is beszerezhetik és használhatják a technológiát. Az Intel habár több pénzt fordít az APU-kra mint amennyi pénze az AMD-nek van, eléggé le van maradva és mivel az AMD megoldása kerül a konzolokba, az útóbbi szereplőnek onnan is komoly bevétele és tapasztalata származhat. A többiek pedig egyszerűen túlságosan is le vannak maradva, az ARM értelemszerűen kizárólag mobilpiaci szereplő, az nVidiáról pedig most inkább nem nyilatkozom, csak annyit mondok hogy hamarosan csökkenni fog a szerepe (szerintem).
-
atti_2010
nagyúr
de ha mar josolni kene azt mondanam hamarabb lesz piacvezetö az ARM mint az AMD.
Mindegyik más más szegmenst képvisel így felesleges összehasonlítani, vagy gondolod hogy nincs mesze az idő mikor ARM -on játszol FullHd játékot, mert szerintem arra nagyon sokat kell még aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest