Hirdetés
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Nikonra több ilyen megoldás is van, leginkább a Nikon Camera Control, de ingyenes is akad, mint pl. a DCamCapture, ami még videót is tud fölvenni az élőképből (de tömörítés híján arra nem jó a gyakorlatban)
de ezek Nikon specifikusakegyébként olyan sok mindent nem kell tudjanak, így elrontani sem nagyon lehet egy ilyen alkalmazást (manuális obit használva pedig végképp, hiszen semmi más dolga, mint exponálás, és azonnali eredményletöltés)
ha nagyon zavaró az USB kábel (pl. a mosógépnél nem akartam madzagot retusálni), akkor persze nem marad más, mint vagy az önkioldó, vagy a távvezérlő (inkább ezt szeretem, mert jobban kiszámítható a pillanat)
esetleg meg lehetne próbálni vezeték nélküli USB adaptereket szerezni, valahol régebben olvastam egy cikket arról, h vki így váltotta ki az Eye-Fi kártyákat (amik wi-fi-n át tudják küldeni az eredményt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- LEGO klub
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Horgász topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest