Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Nikonra több ilyen megoldás is van, leginkább a Nikon Camera Control, de ingyenes is akad, mint pl. a DCamCapture, ami még videót is tud fölvenni az élőképből (de tömörítés híján arra nem jó a gyakorlatban)
de ezek Nikon specifikusakegyébként olyan sok mindent nem kell tudjanak, így elrontani sem nagyon lehet egy ilyen alkalmazást (manuális obit használva pedig végképp, hiszen semmi más dolga, mint exponálás, és azonnali eredményletöltés)
ha nagyon zavaró az USB kábel (pl. a mosógépnél nem akartam madzagot retusálni), akkor persze nem marad más, mint vagy az önkioldó, vagy a távvezérlő (inkább ezt szeretem, mert jobban kiszámítható a pillanat)
esetleg meg lehetne próbálni vezeték nélküli USB adaptereket szerezni, valahol régebben olvastam egy cikket arról, h vki így váltotta ki az Eye-Fi kártyákat (amik wi-fi-n át tudják küldeni az eredményt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest