Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Hát jó vékony az biztos
This is the way
-
- = Zk = -
félisten
köszönet a tesztért
és...
" A készülék ár/érték aránya rendben van, bár borítékolható, hogy 400 000 Ft-os árát sokan drágállni fogják. Viszont be kell látni, hogy jelenleg egy ilyen tudású tévé ennyibe kerül. Egy-két hónap múlva, az őszi-karácsonyi modellek felbukkanásakor biztos csökken majd az ára. "
100%-ban egyetértek..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zeratul
addikt
El kellene már felejteni az aktív shutteres "3D"t.
-
moli.hu
őstag
ez a kep jo pelda arra, hogy milyen, ha egy mernok design-ol:
a bal oszlopnak "mind"/"osszes" neven kellene futnia, es abban az oszlopban a muholdas opcional is kellene lennie valasztasi lehetosegnek. aztan majd a hatterben a teve tudja, hogy muholdasnal az "osszes" az a digitalis. mert igy most az embernek kell ertelmeznie, hogy miert nincs opcio, jobbra nyomkodnia, feleslegesen navigalnia. -
RexpecT
addikt
Szép lett a designja.
-
osztraksajt
őstag
Jó meg szép, de esti fényviszonyok között lennék kíváncsi a feketéjére ezeknek az újabb LED háttérvilágítású TV-knek.
Ezt nem lehet megnézni sosem a boltokban, ott minden ledes jobban néz ki mint a plazmák a komoly világítás miatt, de 1,5 éve ismerősömnél megnézve a plazmát az LCD mellett filmezéskor elég komolyat ütött a plazma. Nappal persze a nagyobb fényerő miatt praktikusabb volt az LCD ezt elismerem, de mozizásra a plazma volt az ideálisabb.
-
nagyúr
hát ez még mindig rohadt drága...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
pumpika666
csendes tag
válasz - = Zk = - #2 üzenetére
kár, hogy ősszel-karácsonykor nem szoktak piacra dobni tv-ket, minden gyártó max. májusig kihozza az aktuális modelleket, amiket brutálisan leárazva köv év feb-márc-ban lehet magunkévá tenni
-
krystman
őstag
Gondolom az a kijelentés, hogy Automatán egy 4:3 kép egy 16:9-es képbe torzítás mentes, az nem komoly. Mert ez ha így van, akkor én velem van valami. Amúgy jó a teszt.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Ez a felhősödés még mindig nagyon szembetűnő, és utánhúzást meg cakkos vonalakat sem szeretnék már látni egy 400k-s tévén, ami ráadásul kicsi is az árához képest.
-
Segal
veterán
Tudja a FullHD-t? Nem véletlenül annyira olcsó a plazma feketébe tényleg jobb de SZERINTEM minden másba hulladék...
pumpika666: Ott a pont tv-t csakis tavasszal szabad venni. Én idén márciusba leptem meg magam egy 55 colos Samsungal és olcsóbb volt mint ez... Igaz az enyém nem tudja a 3D-t de arra még ugyis hülyeség beruházni tartalom alig van rá és a megjelenítés lesz még sokkal kiforrotabb is 2-3 év múlva.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Fr3eWar
őstag
Akkora pendriveba 1giga flash?
-
osztraksajt
őstag
Hát azért ez is elég erős volt ez a hulladék kifejezés.
Gyártástechnológiája miatt olcsóbb a plazma, nem a képminősége miatt. Egy 3D fullHD 50 colos plazma listaáron 250 alatt már kapható. Fogyasztásban és fényerőben rosszabb mint egy ledes, de minden másban jobb. A pana plazmák pl legendásak képminőség szempontjából. Nem akarok hitvitába belemenni itt, de majd ha mindkettővel rendelekezel/láttad egymás mellett akkor fikázd a plazmát. Én már alig várom hogy lecseréljem rá az LCD-met.
-
h-yle
addikt
De van LG-ben is hasonló kategóriás modell ilyen áron.
A Smart Hub nem hiszem, hogy megérné a plusz 100k HUF-os árat, egyébként meg minimum ugyan azt a képminőséget hozza mint egy LCD.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
t-bali3
senior tag
Az árához képest nincsen agyondicsérve a tesztben és ahogy olvasom nem is alaptalanul.
A design viszont nagyon szép -
Jhonny06
veterán
Screener videofájllal meg fosch minőségű tv adással tesztelni egy ilyen TV-t, ez ám a zsenialitás.
-
H.Ezredes
őstag
Szép meg jó.. el is fogadnék egyet de megvenni... Ez sajnos még nem egy átlagembernek való 400.000 Ft-ért....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
PodMAN
senior tag
Tavalyi technika idei köntösben 400.000 Ft-ért? Soknak tűnik. Nem sokkal drágább a minőségibb panellel szerelt D7000/8000.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pumpika666 #10 üzenetére
így van.addig meg jó az ősrégi onkyo is. porfogónak
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Johnny Cage
addikt
"Nem véletlenül annyira olcsó a plazma"
nem a plazma az olcsó, az LCD a drága! ha neked egy 100 centis tévéért 2011-ben 200ezer Ft-ot adni OLCSÓ MULATSÁG, akkor én kérek elnézést... viszont, hogy az LCD-ék miért kerülnek mindig kétszer annyiba, azt inkább magyarázzák meg az LCD-fanok, mert nekem még nem sikerült rájönnöm.
"a plazma feketébe tényleg jobb de SZERINTEM minden másba hulladék..."
érdekes kijelentés...
-
Gusztáv
addikt
Én egy UE55D6500 néztem ki (igazából egy 60" kéne, de annak már nagyon durva ára van ). Ha jól látom ez pont semmiben nem különbözik ettől a modelltől. A plazmák tényleg sokkal olcsóbbak, főleg nagy méretben, de a fogyasztásuk sokkal nagyobb. Nálunk meg napi 8-10 órát menne.
Laci
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Johnny Cage #25 üzenetére
Egy 100 cm-es (kb. 40") LCD TV hol 200K? Van annyiért is, de azért ez messze nem az átlag.
-
x401
csendes tag
Hello,
Nem 400eFt, hanem 350eFt (igaz ez a d6500-as ára, de nincs számottevő különbség a 6500 és 6530 között). A D7000 pedig 90eFt-tal drágább, és szerintem az azért igenis sok.
Én hosszas gondolkozás után egy ilyen mellett döntöttem, és nem bántam meg.
Jobban nézett ki, mint a tavalyi (C6000), és egymás mellett látva, összehasonlítva a d5500-tel, ennek sokkal folyamatosabb volt a képe.Első körben sajnos egy 1 subpixel hibás jutott belőle, de jól működött a samsung pixel garancia, és már hozták is házhoz az újat, aminél már nem volt hiba.
Néhány hetes tapasztalat alapján:
- A kép nagyon jó. (bár én nem tesztelek hetente 1-2 hasonló kategóriás tv-t).
SD-s adásoknál sokat javít a képminőségen.
- Csatlakozók jók, bár elfért volna rajta még egy RCA Audio out a hülhallgatós mellett (vagy a fülhallgatósnál lehetne állítani, hogy levegye-e a TV hangját).
- Tükröződés van, de nem zavaró, mert nincs mögöttem ablak.
- Clouding-ot nem látok, főleg azért, mert nagyon ritkán nézek fekete képernyőt tök sötét szobában. Ha esetleg mégis ilyenre támadna ingerem, akkor kikapcsolom a TV-t és egyből sehol egy felhő.
- 3D egyenlőre nem zsibbaszt, de azért adhattak volna ajándék szemüveget a TV-hez (mondjuk 5 darabot). Nem adtak.
- SmartTV: Jó próbálkozás. Lehetne egy kicsit több alkalmazás. Mind1. Fejlesztő környezet letölthető. Már csak idő kellene írni rá valamit. A nyerő a Yoga program, bár nem nekem, hanem a páromnak.
Web böngészőtől többet vártam. Nagyon lassú.
- All share: jó. PC-ről film lejátszás simán megy, bár WIFI-n a 12GB-os FullHD film néha megakadt tölteni. Szerintem ha vezetéken menne a LAN a TV-hez, akkor nem lenne ilyen gond. Android telefonról a kép nézegetés rendben ment, de a video lejátszás akadt.
- Média lejátszó: Nekem tökéletes (bár én azon kevés puritán felhasználó közé tartozom, aki csak mkv-t és avi-t néz).
- Fogyasztás: Alacsony energiatakarékosságon használva: 52 W
- Amit még nem próbáltam, de tervben van: LAN-ra kötni; Input lag-ot nézni és ehhez kapcsolódóan próbálni rajta egy FPS-t (mondjuk BFBC2-t).Hát ennyi.
Üdv,
Szabi -
Zedlog
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy ha a Set top boxot hdmi-n kötöm a tv-hez, miért nem lehet a képméretnél az automata opciót választani? Inaktív ez az opció. Scarton még nem próbáltam rákötni, lehet, hogy akkor már lehetne?
Valahol a beállításoknál van egy opció, ahol a hdmi feketét be lehet kapcsolni. Na, akkor aztán végképp nagyon szép lesz a feketéje. Nem plazma, de hasonló. LCD-hez képest mindenképpen kiváló.
Amúgy én is sok teniszt néztem rajta, de a tesztben említett problémákkal nem találkoztam. Igaz, csak 40 colos a tv.
-
Johnny Cage
addikt
válasz TazLeacher #28 üzenetére
"Egy 100 cm-es (kb. 40") LCD TV hol 200K?"
plazmáról beszéltem. mivel a tesztben szereplő LCD árának feléből kijön egy nagyobb és jobb képességű plazma tévé, ugyanettől a márkától akár.
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
Kiszámoltam, ha napi 10 óra üzemidőt nézünk akkor potom 26,4 év. Akkor lehet hogy mégis plazma lesz belőle.
Laci
-
Wind-Storm
őstag
Vajon tn+film alapú a panel benne?
-
Z0mbi
senior tag
válasz Johnny Cage #25 üzenetére
"a plazma feketébe tényleg jobb de SZERINTEM minden másba hulladék..."
érdekes kijelentés...Erre reagalnek. Ez itt nem plazma vs lcd topic de mindig mindenhol elojon... Erdekes lenne nezni egy return-rate osszehasonlitast. A sajat ismeretsegi koromben tobb ember van aki a plazmajat kenytelen volt szervizbe vinni... A plazma egyik nyugje a ho... magas uzemi homerseklet, szar hutes megoli az alkatreszeket. (speciel pont a hetekben szervizelik rokonom plazmajat...65 ropiert) 14 honapos a kutyu. (de kint lett veve ezert nincs gari)
Szopo. Az elozo LCDm 5 evet ment. Most egy 3 eves log a falon. Es igen ez is samu. (nem mind szar, minden gyartonal vannak hetfoi modellek...es igen biztos van gyarto aki csak hetfon gyart! ) -
dabadab
titán
-
dabadab
titán
válasz Wind-Storm #40 üzenetére
Igen.
Egyebkent IPS-es monitor van mar 45k tajan is, a CPVA panelesek sem sokkal dragabbak, TV-kbe meg 32"-es merettol kezdve soha, senki nem rakott TN-t, csak IPS-t es *VA-t (a huszonparcolosok egy ideig szinte csak TN-nel keszultek, most mar ott is a normalis panelek a jellemzoek).DRM is theft
-
osztraksajt
őstag
A plazmánál arányosan nő/csökken a fogyasztás a megjelenített kép fényerejével.
És ugye a plazmánál ha mozifilmet nézel, akkor az alsó felső fekete csík esetén egy fikarcnyi áramot sem fogyaszt, tehát a fogyasztási adatot kapásból vedd le a 2-3-ra, és természetesen a sötét jeleneteknél is drasztikusan esik a fogyasztás.
De mindenki mérlegelje a képméret/technológiai elvárás sajátosságát és igényeit, el tudja dönteni mit is akar venni.
-
Vegtor
csendes tag
szép darab.
kicsit sokallom az árakat!!
Bár 2 év kb és ezek is kb negyed annyiba kerülnek.
-
h-yle
addikt
válasz osztraksajt #43 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy 40-46"-ig LCD fölötte plazma.
Főleg, hogy a buzi Edge LED háttérvilágítás miatt a nagy LCD-k olyan foltosak, hogy ihajj!
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
leslieke
Jómunkásember
Karácsonyra remélem lejjebb megy az ára, és akkor megvan, hogy mi kerül a fa alá.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Relaxing
tag
Hi,
Megvettem a TV-t igaz csak 6510-est de abból a 2011-es modelt. Az ár 450K volt viszont adtak ajándékba egy samsunpl210-es fényképezőgépet és 4 db aktív 3D szemüveget. Ezek összesen olyan 50 Ft-értékű ajándékok ami a TV árát kb.olyan 400K -ra csökkenti. Ez még mindig tetemes összeg így. Kipróbálva használva a tv-t pedig egyenesen pénzkidobás.
A design-re nem lehet panasz én fehér színűt választottam szépen beillik a környezetbe a tv , a nappalink bútordarabja lett , jó drágánA képminőség lévén,hogy nincs digitális adásom olyan amilyen. Kicsit javít rajta a tv az analóg jelen de az elmosódást teljesen nem tudja kiszűrni. A beállítási paraméterek jók,de a fele értelmetlen. Senki nem fog egy teljesen kékes színben pompázó hideg képet beállítani és azon nézni a BK-t mondjuk , hacsak nem ultra Avatar fan.
A hangbeállítások hiába részletesek a 2db 10w-os hangszóró a sokol rádiótól egy fokkal jobb, erősítőre van kötve a TV , hogy élvezhető hang legyen. Mondjuk BK-ra a 10w is elégA smart tv funkció 2 napig érdekes aztán soha többet, maximum az all-share szolgáltatással lehet játszadozni, sőt kell is. Pc-ről én ezzel küldök tartalmat a TV-re így nélkülözhetetlen. Volt már az all-sharhez egy javítás , ami tényleg ráfért de pl . számomra megfoghatatlan ,hogy egy szimpla avit miért dog el a TV hiányzó kodek hibával. Előnye az ,hogy egy teljesen értékű hálózatot lehet felépíteni vele a házban ha több pc-je van az embernek , nem kell mindig bekapcsolni ugyanazt a gépet, hanem a gyerek is tudja használni a laptopjáról ha úgy szeretné...
3D. Hmm. Hááát. Hagyjuk
Vannak tartalmak de szinte itt is ekkora szórás ,hogy hihetetlen. Eleve ugrik a színhelyesség a szemüvegtől. Eleve kényelmetlen 1,5 órát ülni és mondjuk nem elterpeszkedni ahogy kényelmes, mert a szemüveg a fejeden van. Aztán meg nem minden 3D tartalom élvezhető egyformán. Van ahol a TV összes 3D opcióját maxra állítva is alig érződik a 3D mélysége s akkor még a 3D technológiák adta különbségek is jelentkeznek. Senki nem számítson IMAX érzetre :-)Médialejátszó.
Pofás a megjelenítése. Átlátható és könnyen kezelhető a menürendszere. USB-re lógatott HDD-t tökéletesen olvassa. A legtöbb fájlt kezeli, feliratok jók. De..
BD50 -essel már elképzelhető hogy beakad. Vagy mire hangsávot váltasz lemész hídba, annyira lefogja a procit. BD iso felejtő nem játzsa le csak ha kicsomizod pc-n akkor az m2ts -el lehet szerencséd lesz. Ugyanakkor pl nekem az m2ts 3D-s tartalom csak 2D-s de az tűéles az biztos.
Szóval egy förmver frissítés-t kiadhatna korea. Egyébként aki nem akar beruházni egy médialejátszóra és megelégszik az MKV-val annak tökéletes lesz ez is.
Hangnak a digitális optikai kimenetet használok. 5.1-hez tökéletesen megfelel erősítőn keresztül.Összességében ezért a pénzért ki volt állítva más gyártó 3D Led tv-je 132cm-es képátlóval csiriviri nélkül. Lehet jobban megérte volna ha az ember egy igazi otthoni moziélményre vágyik...
Bakker - micsoda gubanc!
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
erősen gondolkodom egy ilyen TV beszerzésén. Vagy egy másmilyenen, ami tudja ezeket:
- 46-50 "
- min 100 hz
- mindigtv extra kártyaolvasó
- wifi / DLNA
- PVR (műsor felvétel USB-s HDD-re)Amire (főként) kellene:
- esti mese (gyerekeknek)
- foci meccsek
- általános TV nézés (digitális földfelszíni)
- előzőek felvétele, utólagos lejátszása
- divx filmek lejátszása USB-ről (vagy DLNA val)Az volna a kérdésem, hogy sportprogramoknál (főként foci) milyen minőségre lehet számítani?
Ez az egy szempont van (számomra), amiben egy plazma (pl. Panasonic 46g30) valószínűleg jobb. Csak az kb 2x ennyit fogyaszt, és van benne ventilátor. Ami állítólag nem hallható, csak nagyon közelről. De ha egyszer meghallanám, folyton azt figyelném, és nagyon zavarna (mint minden zaj)Ennek a TV-nek nagyon tetszik a design-ja is. Most a MM-ban 300K -ért adják 4 db 3D szemüveggel, skype kamerával, 5 év garanciával). Ha uez lenne 3D nélkül is 50 ezerrel olcsóbban, az tetszene...
Minden tapasztalat érdekel, és a jó tanácsoknak is örülnék.
Köszönöm
-
kish.arpi
csendes tag
Samsung UE40D6500 tapasztalatok 1 hónap használat után.
Ami tetszik: 5/5
- a smart tv funkció ügyes, kissé szegényes a valóban értékelhető tartalom
- külső hdd-csatlakozás
- DVB-C és DVB-S tuner is van, tehát pl a Digikábel set top box nélkül is fogható, illetve nem kell külön műholdvelvő
- beépített WiFi adapterAmi nagyon nem: 1/5
- erős clouding effektus az Edge LED háttérvilágítás miatt (sötétben világos pacák, emiatt a fekete tónus megjelenítése nem tökéletes)
- a Skype opció csak a cég saját kamerájával vehető igénybe, ami 50 ezer Ft (ennyiért már tv-t lehet vásárolni)
- 3D üzemmódban nincs Full HD kép - a cég 400Hz-esként hirdetett készüléke valójában 100Hz-es panelvezérléssel rendelkezik, ezért nem tudja ezt a funkciót (Samsung Magyarország hivatalos válasza a felvetésemre).Utóbbiról részletesebben:
http://www.cine4home.de/tests/TVs/Samsung_D6500/Test_Samsung_D6500.htmA megtévesztő kommunikáció miatt egy kicsit megrendült a bizalmam bennük...
Ha valaki valóban Full 3D-re vágyik, akkor jobban a zsebbe kell nyúlni (D7000-es sorozat). Ha a 3D kevésbé szempont, akkor a D5500-as + 1 WiFi adapter lényegesebben jobb megoldás.
-
Relaxing
tag
válasz kish.arpi #49 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogyha a fogyasztóvédelemmel karöltve benyújtanánk egy kárigényt a Samsung ellen a fogyasztók megtévesztése és félretájékoztatás címmel ,tömegesen vinnék-e az emberek vissza a termékeket?! Hiszen egy 100Hz-es TV-t jóval olcsóbban meg lehet venni ha eltekintünk a 3D-től...
Bakker - micsoda gubanc!
-
adabra
senior tag
Köszi a beszámolót.
A tényleges full HD 3D hiányáról és a clouding -ról olvastam jópár hozzászólást az avforums.com -on is...
Valószínűleg valamely másik típust vagy modellt választom. Fogalmam sincs, hogy melyiket:
LG 47LW5590 (passzív 3D led)
Philips 47PFL7606H (passzív 3D led)
Panasonic TX-P46G30E (2D plazma)Az a "baj", hogy a családom belenézett pár 3D-s demo műsorba a Mediamarkt-ban - és tetszett nekik. Emiatt lehet, hogy a Pana kiesik a pixisből, pedig sport nézésre az a tuti, csak sokat fogyaszt (200+ W).
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Én egy UE37D6500-ast vettem szombaton. Sokat még nem tudtam tesztelni rajta időhiány, és 3D szemüveg hiány miatt. Bár jár a készülékhez 4db szemüveg, amit a vásárláskor nem tudtak átadni, de utólag pótolni fogják.
Amit viszont sajnos tapasztaltam az az, hogy a legfrissebb (1015.1-es) firmware-rel sem képes a lejátszója az mkv-ból feliratot megjeleníteni. A Samsungnak már jeleztem a problémát, válasz még nem jött rá.
Sajna DVD iso-t sem tud megnyitni, így azokat valahogyan mkv-ra kell konvertálni. Tudtok ehhez valami ingyenes progit ajánlani?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Nekem UE37D6500-am van, T-GASDEUC-1015.1-es firmware-rel és nem hozza az .mkv fájlokból a feliratokat.
Az alsó sorban az utolsó két ikon szürke, inaktív. Eddig kb. 5-6 mkv-t próbáltam, a gépen szépen hozza a feliratot a KMPlayer, és a MediaInfo is kilistázza. A tv viszont rá sem hederít.
Másnál mi a helyzet hasonló sorozatú készülékkel?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Piftuka
veterán
"Samsung UE40D6500 tapasztalatok 1 hónap használat után.[..]"
Én is ezt a típust néztem ki magamnak tavaly év végén. Több tucat LCD és plazma TV összehasonlítását követően toronymagasan ennek volt a legszebb a képe.
Egy koncert DVD, és valami Pixar, vagy Disney rajzfilm DVD futott rajta (két különböző időpontban és helyen is néztem), és elképesztően jó volt a színhűség, és a képminőség.
Azóta tervezgetem, hogy valamelyik Samsung "UExxY6xxx" modellt fogom megvásárolni.
A 3D tartalom, a Smart funkció nem érdekel, csak a DVD filmek, a médialejátszás, valamint a TV adások képminősége. (Az pedig úgyis hagyományos, CRT TV-kkel a legjobb, a többivel olyan, amilyen.)
Ebben pedig ez a Samsung Smart sorozat szerintem verhetetlen.
Ami kicsit fura számomra, az a képarány beállításának viszonylag szűk lehetősége. (Itt most a tesztalanyra gondolok.)
A közel 3 éves, hagyományos (nem Egde-LED-es) Philips LCD-m 4:3, 14:9, 16:9, "nagy felirat", "szuperszéles", és "szélesvásznú" beállításokat is tartalmaz.
"Aquila non captat muscas."
-
cibus
aktív tag
sziasztok-
Bocsi másik TV- de remélem itt ír valaki valami használhatót...
szóval vettem egy hete egy samsung ue32eh5300w-t, a gondom az lenne, h összedugtam nettel, így látja a (számítógépes) hálózatomat, ezért beraktam egy-két videót, filmet a c:\felhasználók\videos mappába és látja is jól, viszont a nagyokat nem! ami főként a lényeg lenne, 720, 1080p-s hd-ket, bluerayeket, dvdket, aminek .mkv kiterjesztése van. a többit látja.. ezeknél még a mappát sem -.-
mi lehet a gond? a kiterjesztés, vagy a méter, h hálózaton keresztül húzza?
mit tudok tenni, h jó legyen? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest