- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
István100 #25658 üzenetére
Én jártam már vele Tatabánya melletti rejtett falun, Kaposváron, és itt Pesten is, és a házszámokkal eddig soha nem volt gond. Pedig a rejtett falu környékén többször be is mondta hogy "Ön olyan területre érkezett, ami nincs teljesen feltérképezve, ezért elképzelhető hogy a program helytelen utasításokkal látja el". És ez mellet megállított a ház előtt. A POI-kkal nekem eddig nem volt gondom, igaz eddig csak plázákat, és vasútállomást kerestem, mindegyiket szépen megtalálta. A leggyorsabb út tényleg jobb mint a legrövidebb, mert pl. Kaposvárról Bp. felé a legrövidebb opció leakart hozni az M7-ről mert arra valószínű 5cm-el rövidebb lehetett az út. Földút opció sajnos nincs a r66-ban (talán csak egyelőre), viszon magával a térképpel nem lehet nagy gond mert a Navteq gyártja. Maga a program tényleg nem tökéletes, ellenben az örökélet licenc olcsó, és a célnak végül is megfelel. Abban reménykedem hogy talán ezt is fejleszti valaki és később javulni fog majd.
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest