Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz
leslieke #50140 üzenetére
Ez nem pesszimizmus, csak Én - ellentétben Veled - sokat használom a 2.0 - át, és már tudom, h mit (nem) kapunk. Eddig se szídtam a badát, most se azt tettem, csak megállapítottam tényeket. Titkon reménykedem, h a véglegesből kimaradnak dolgok (vagy éppen bekerülnek).
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
leslieke #50102 üzenetére
Sajnos itt nem. Otthon nekem is jó értékeket mutatott.
De érdekes mert pl minden napi előrejelzésre azt írja hogy 12 fok lesz,
erre van kint 6 fok. Aztán estére meg átírja hogy a mai hőmérséklet tényleg csak 6 fok volt.
És visszamenőleg mindig átírja az aznapit, meg verőfényes napsütésbe esőt rajzol...
STB.
Osztrákiában nem tudják előre az accuék az időt.
Mert a helyi előrejelzés meg teljesen mást fokokat mutat, és ezek a helyesek.
Szóval érdekes...Más.: Az új kiessel nekem is meggyógyult a Firmware névben lévő számítógépnév.
Szóval ha egyszer kijön a 2.0 registry hack nélkül le tom frissíteni végre...(Persze csak ha addig ki nem jön egy új kies amiben megint elsz@rják...
)
-
radav
csendes tag
válasz
leslieke #50035 üzenetére
Minden tiszteletem a segítőkészségedé amit itt kifejtesz, de ennyire elvakult nem lehetsz. A rakás sz'rt nem szépnek nevezni talán túlzás. Mint írtam korábban nekem is sikerült megoldani a problémát, most pedig nem megy, ahogy kb 100 hozzászólással feljebb másnak sem.
-
válasz
leslieke #50036 üzenetére
Nem tudom a felmérés mennyire globális, de közvéleménykutatott fejlesztőknél meg nem is jelenik meg a bada.
-
radav
csendes tag
válasz
leslieke #50022 üzenetére
Persze fog szólni, ha éppen nem írja bele a PC nevét. Nekem az előző Kies frissítéskor még sikerült kigyomlálnom (registry patcher+ Kies uninstall), a mostaninál sehogy sem akar sikerülni.
Talán erre a problémára is találhatna már a Samsung megoldást, ha már a Badá-t visszafelé sikerül fejlesztenie. -
gelbelex
őstag
válasz
leslieke #50006 üzenetére
Gratula az 50000-hez! Jó helyre került.
"Miért ne lehetne nagyobb változás? ...sok mindent változtathattak rajta."
Rá is férne...
Pl. csak visszaraknák, ami megvolt, és nagyon jó volt az 1.2-ben is:
- Mobilnet nélkül is elinduló SamuApps.
- Hangprofilok.
- Hangosodó csengőhang (vicc, ha saját kezűleg kell hangosodó mp3-at csinálnom).
- Híváslista.
- Contacts, Lastname-Firstname.
- My Files kezelje összevontan a telefon és a kártya memóriáját.
- Futó AdrenalinePool.
- Futó SmartProtectPlus.No meg a gyors hangprofil-váltás..., a némítógomb helyére a lehúzható menüben.
Esetleg kapcsolgathassák ki-be az alkalmazások egyedileg a wifi-t (amit a sokat lesajnált Symbian is tud).Kihagytam valamit?
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50007 üzenetére
LOL
Bízzunk benne, hogy több mint egy hónap alatt azért tudtak még csiszolni a 2.0-án. Bár félő, hogy a memória elfogyással nem tudnak mit kezdeni. Nagyon úgy néz ki, ez olyan gond, amit nem tudnak kigyomlálni a badából. A Wave3-al valószínű hogy sikerül nekik, mert abban jóval több kakaó lesz mint a WaveI-ben. Ebbe sajnos nem lehet több ram-ot rakni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49991 üzenetére
LoL. Akkor ezek szerint, nem sok változás lehetséges a véglegesben. Sajnálom azért.
(#50000) leslieke: És még egy LoL. Grat!
(#50006) leslieke: Én elvesztettem a bizalmat a Samsung Bada fejlesztőiben. Ha a ram elfogyás egy október 5.-i firm.-ben is benne van, akkor mitől lenne más egy nov.14-i firm ?
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #49991 üzenetére
Nocsak nocsak... És még november van...
Más. Bada fejlesztőknek ez érdekes lehet: NEON optimalizáció Sokat gyorsulhatnak vele a Badás programok.
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
leslieke #49979 üzenetére
Köszi szépen, így csinálom, de ha leokézom nem csinál semmit!Ez a bajom pont.
Tehát beírom leokézom és továbbra is csak az oké és vissza mezők szerepelnek semmi más. ha megbököm a felette lévő mezőt akkor jön elő a kék billentyűzet amin csak a számok vannak, de az értéket továbbra is annyinak mutatja ami előtte volt, tehát nem módosítja. :S
Hmm mintha most sikerülne! Rájöttem hol a hiba! Köszönöm szépen!!!
-
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
leslieke #49977 üzenetére
Köszi! Tudom a gyári beállításokat, csak nem tudom visszaállítani?!
A szervizmenüben állítottam, vagyis inkább csak akartam a fülhallgató hangerejét, de hol elfogadja pl ha beírok 70 decibelt, hol nem és csak annyi van hogy oké és vissza gomb, és hiába nyomom az oké-t nem csinál semmit, van amikor meg vmi értéket beír, de nem annyit, és most nem tudom visszaállítani.
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #49909 üzenetére
Ez még mindig a "nem a legjobb féle preconfig" verzió!
Ez a biztos és jó preconfig! -
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49885 üzenetére
A baj az, hogy szerintem nem lesz jobb. A belassulást kijavítják, viszont engem nem fogott meg. Kb egy az egyben ugyan az a rendszer, csak átszabták a kinézetet, és valamennyit javítottak a ram használaton, de nem sokat. És ennyi is. Egyetlen pozitívum számomra, hogy sokkal jobb már most is a böngésző, de nekem sajnos ettől több kell már.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49875 üzenetére
Is-is. A menüben ha lépegetek, vagy csak úgy használom a telefont, akkor van olyan hogy belaggol, belassul, a feloldásnál is laggol, viszont a böngésző eszméletlen.
Ja nálam jelentkezett már megint az a szöveg, hogy elfogyott a ram....
A facebook kliens még mindig lassú. -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #49722 üzenetére
Ezen én is csodálkozom, de még befuthat a T-s megjelenés elött.T-nél nagyon változó, hogy meddig van hamarosan kapható státuszban egy teló. Van amikor hetekig is, de mostanában sok készülék rögtön kapható volt.
A Samu üzlet-készülék politikáján azonban lehetetlen kiigazodni, főleg ha badáról van szó. A szoftvertámogatásról nem is beszélve. -
válasz
leslieke #49685 üzenetére
Egyelőre még azokat sem próbáltam ki, amik a telómon vannak.
De pl. örülnék, ha menne az [Adrenaline Pool] és a Battle Frogging. Viszont csak ezekért talán még nem frissítenék; még ott tartok, hogy próbálgatom, mik vannak, és pl. elvagyok a youtube-on való gyönyörködéssel is. Ez a képernyő egy 320x240 után...
Még nagyon csak az ismerkedés résznél vagyok a telóval. De pl. a kamera szebb képeket csinál az 1.2-vel? Még azt sem tudom, milyen a mostani, de ez azért érdekelne. Akkuidőt, sebességet hogyan befolyásolja az újabb szoft?
ps: még mindig azt írják, h 7 days left -ezek szerint meghosszabították az akciót, vagy csak nem módosították a szöveget?
ps2: a játékok adatlapján ott van, hogy bada 1.0.
-
válasz
leslieke #49683 üzenetére
Pl. milyen fontosabb alkalmazásoknak kell az 1.2? Mert én most annyira örülök, hogy minden jó a telóval, hogy kissé félnék frissíteni, hátha vmi elromlik. Tök jó, hogy egyből látja a memkari zenéit, nincs az, mint korábban, hogy frissíteni kell a zenetárat ( Symbian ).
A rezgő visszajelzést a képernyőn levettem, hogy kíméljem az akkut, de lehet, h visszateszem, csak 1-re vagy 2-re állítva, mert az is tetszett.
ps: a wifis netmegosztás úgy is működik, ha kábellel kötöm össze a mobilt a pc-vel?
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #49627 üzenetére
Szerintem Samsungék is a netről akarják letölteni, amikor végre kiszivárog a végleges valamelyik fejlesztőtől. Mivel az késik, hát a hivatalos verzió is várat magára.
És ez most már nem is vicces...Én már figyelemre sem méltatom a mindig legújabb határidőt. Majd amikor a KIES szól, akkor lesz kint.
-
gelbelex
őstag
válasz
leslieke #49605 üzenetére
De már bármelyik héten megjelenhet...
Úgy tűnik (nekem?), hogy a hétről-hétre csúszás oka (Lieferbar voraussichtl. ab 17.11.2011) az, hogy tesztelik-tesztelik a 2.0-t (mióta?), aztán mindig kikönyököl belőle valami xar, ami miatt csak bétának tekinthető...
Ha csak annyi erőforrásuk van, hogy a bada-zászlóshajó folyamatosan csúszik, akkor vajon hol/meddig tart majd a 2.0 Wave I-II-re visszaportolása..?( Pedig nem sok hiányzik az 1.2-ből, hogy nekem tökéletes legyen a Wave II.
Ez a néhány "apróság" fontossági sorrendben a memóriaelfogyás kiküszöbölése, gyors hangprofil-váltás, folderek a menüben, több hangsávos videolejátszó, normális böngésző. ) -
válasz
leslieke #49524 üzenetére
Megér 47k-t egy új Wave I ? Nem tudom, mik az árak, de ha lehet 30-ért is venni használtan, akkor az a +17k soknak tűnik. Vagy reális?
consono: érintkezési problémája lehet, és azt érzékelheti miatta a teló, hogy bele van dugva egy füles. Ez azért is lehet így, mert 1-1 mp-re néha elő tudtam csalni belőle csengőhangot is, de kábé 10 néma másodpercre jutott egy hangos másodperc, aztán annyi sem. -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #49492 üzenetére
Akkor most csak nálam van zavar az erőben
Egyik böngészőből se tudom elérni gépről és telefonon se tud kapcsolódni az appstore
Lehet, hogy a UPC szivat? Minden más oldal műxik csak az appstore nem.
(#49494) study
Igen ez valóban elég sok pénz. De az arányok akkor is számítanak. Akkor lenne igazságos a teszt és a cikk, ha minden telefonból ugyan annyit adnának el és az után számolnának. Illetve ha minden platformon belül végeznének egy százalékos felmérést az eladott és javításra visszahozott készülékek arányáról. -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #49403 üzenetére
Nyilván a félig teli poharat másképpen látjuk, nincs ezzel semmi baj.
A túl optimistától a pesszimistáig széles a jelenlévő társaság skálája, amiben mi a pont ellentétes pólusokat képviseljük
Nekem nem az jött át, hogy emberünk hanyatt vágta volna magát a bada 2 fantasztikus képességeitől. Amikor hozzánk került a készülék, nagyjából egy-másfél hónapig örültünk, mint majom a farkának, viszont ő már az első nap után lát hibát. Mindenki döntse el, melyik a realistább! -
ABal
őstag
válasz
leslieke #49401 üzenetére
Igen, még sok minden elhangzik, de nem akartam ezzel offolni.
A teszt maga egyébként elég amatőr. Ha valaki nekiáll bemutatni egy telefont, célszerű előtte átgondolni, hogy miről is akar beszélni, mert ez a csapongó, összefüggéstelen szövegelés, a kétszer újrafogalmazott mondatok és az elnézést kérések elég bosszantóak, mert élvezhetetlenné teszik a mondanivalót.
Arról nem is beszélve, hogy többek között elhangzik ez is „… it doesn't record in HD” ami gondolom, full HD lett volna pontosan, mert 720p-ben már a Wave is tud felvenni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest