- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
jah, hát biztos klassz, csak reméltem, hogy kompromisszum nélküli az a kimélö mód
Úgy fogom csinálni, hogyha itthon töltőről használom a gépet akkor max 80%ig töltetem. Mielött elviszem itthonról, vagy ha tudom, h el fogom vinni itthonról, akkor meg kikapcsolom ezt a módot és feltöltöm 100%.
Sztem ez menő terv xDAmúgy mondok pár szót már a gépről, amolyan első pillantásosat
1. Baromi gyors a net rajta, nem tudom hogyanGyorsabb mint az asztalimon, pedig az kábeles ugye, jah és 2 szinttel lejebb van a wifi-antenna, rádaásul közel sem jön max jellel.
2. Az Fn+F1-es beállításos menű valami rettenet lassan jön be. Minden jel nélkül, hogy gondolkozna, kb 1 perccel a nyomás után jelenik csak meg :S Pedig nem gondolnám, hogy ez olyan nagyon erőtpróbáló feladat, behozni egy beállítások ablakot.
3. A touchpaddal nekem néha vannak apró problémáim - nem ismerem a tuchpad mechanikáját - talán az iphone-hoz szokás miatt, ott ugyanis nagyon lágy érintést is érzékel, a touchpadot talán ahhoz képest kicsit határozotabban kell simogatni.
4. Ugyebár 16:9-es a képernyő, ami indokolttá teszi a bongészőkép nagyítást majdnem minden honlapnál, hogy szépen nézzen ki. Ezzel csak annyi a kellemetlen, hogy ezt egy hármas bill-kombinációval lehet elérni, elég kifacsart módon: Ctrl+shift+3
Ráadásul, nem tudom milyen okból, - pedig ugyanaz a firefox böngészőverzió van fent mint asztalimon - nem nagyon vettem észre, hogy megjegyezné az egyszer már ilyen módon felnagyított lapokat, szóval minden alkalommal eddig újra kellett nagyítanom
Erre esetleg ha van valami tippetek...?Egyelőre ennyi
Majd újra jelentkezem
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatjuk a Samsung 3-as sorozatába tartozó, könnyű és kicsi notebookját.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest