Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lmh

őstag

válasz Szizol #181 üzenetére

jah, hát biztos klassz, csak reméltem, hogy kompromisszum nélküli az a kimélö mód:P
    Úgy fogom csinálni, hogyha itthon töltőről használom a gépet akkor max 80%ig töltetem. Mielött elviszem itthonról, vagy ha tudom, h el fogom vinni itthonról, akkor meg kikapcsolom ezt a módot és feltöltöm 100%.
    Sztem ez menő terv xD

Amúgy mondok pár szót már a gépről, amolyan első pillantásosat:P
    1. Baromi gyors a net rajta, nem tudom hogyan:P Gyorsabb mint az asztalimon, pedig az kábeles ugye, jah és 2 szinttel lejebb van a wifi-antenna, rádaásul közel sem jön max jellel.
    2. Az Fn+F1-es beállításos menű valami rettenet lassan jön be. Minden jel nélkül, hogy gondolkozna, kb 1 perccel a nyomás után jelenik csak meg :S Pedig nem gondolnám, hogy ez olyan nagyon erőtpróbáló feladat, behozni egy beállítások ablakot.
    3. A touchpaddal nekem néha vannak apró problémáim - nem ismerem a tuchpad mechanikáját - talán az iphone-hoz szokás miatt, ott ugyanis nagyon lágy érintést is érzékel, a touchpadot talán ahhoz képest kicsit határozotabban kell simogatni.
    4. Ugyebár 16:9-es a képernyő, ami indokolttá teszi a bongészőkép nagyítást majdnem minden honlapnál, hogy szépen nézzen ki. Ezzel csak annyi a kellemetlen, hogy ezt egy hármas bill-kombinációval lehet elérni, elég kifacsart módon: Ctrl+shift+3 :((
    Ráadásul, nem tudom milyen okból, - pedig ugyanaz a firefox böngészőverzió van fent mint asztalimon - nem nagyon vettem észre, hogy megjegyezné az egyszer már ilyen módon felnagyított lapokat, szóval minden alkalommal eddig újra kellett nagyítanom :(
    Erre esetleg ha van valami tippetek...?

Egyelőre ennyi :) Majd újra jelentkezem :R

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák