- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
jah, hát biztos klassz, csak reméltem, hogy kompromisszum nélküli az a kimélö mód
Úgy fogom csinálni, hogyha itthon töltőről használom a gépet akkor max 80%ig töltetem. Mielött elviszem itthonról, vagy ha tudom, h el fogom vinni itthonról, akkor meg kikapcsolom ezt a módot és feltöltöm 100%.
Sztem ez menő terv xDAmúgy mondok pár szót már a gépről, amolyan első pillantásosat
1. Baromi gyors a net rajta, nem tudom hogyan Gyorsabb mint az asztalimon, pedig az kábeles ugye, jah és 2 szinttel lejebb van a wifi-antenna, rádaásul közel sem jön max jellel.
2. Az Fn+F1-es beállításos menű valami rettenet lassan jön be. Minden jel nélkül, hogy gondolkozna, kb 1 perccel a nyomás után jelenik csak meg :S Pedig nem gondolnám, hogy ez olyan nagyon erőtpróbáló feladat, behozni egy beállítások ablakot.
3. A touchpaddal nekem néha vannak apró problémáim - nem ismerem a tuchpad mechanikáját - talán az iphone-hoz szokás miatt, ott ugyanis nagyon lágy érintést is érzékel, a touchpadot talán ahhoz képest kicsit határozotabban kell simogatni.
4. Ugyebár 16:9-es a képernyő, ami indokolttá teszi a bongészőkép nagyítást majdnem minden honlapnál, hogy szépen nézzen ki. Ezzel csak annyi a kellemetlen, hogy ezt egy hármas bill-kombinációval lehet elérni, elég kifacsart módon: Ctrl+shift+3
Ráadásul, nem tudom milyen okból, - pedig ugyanaz a firefox böngészőverzió van fent mint asztalimon - nem nagyon vettem észre, hogy megjegyezné az egyszer már ilyen módon felnagyított lapokat, szóval minden alkalommal eddig újra kellett nagyítanom
Erre esetleg ha van valami tippetek...?Egyelőre ennyi Majd újra jelentkezem
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Autós topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest