Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
...1366x768-as TN+film...
De kérem, ez egy laptop. Nem lehetett 1080p IPS-t beletenni?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tikakukac
titán
Aminek a 85%-a lenne kb. a profit. Nem véletlenül dugják a TN panelt, így lehet sokat kasszírozni a "prémium" paneleken.
BlackSoft: Kénytelen vagyok néha külső monitor nélkül használni a nagyobb laposom, 1920x1200 azért nem egy kellemes felbontás 15"-on hosszútávon. Jól jön szerkesztésnél, de natívban azért egész nap ezt nézni necces. Pedig az amúgy is jó szememre még van lőve szemüveg is, szóval sas vagyok. Elég oda az eggyel kisebb panel, egy nagyon jó TN-ből, vagy alap IPS-ből. FHD IPS-ek meg azért annyira még nem olcsóak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
BlackSoft
addikt
Én nem érzem, hogy laptopnál nagy lenne a FHD, nekem a macbook pro-n zavar az 1440x900-as felbontás, mert túl nagynak érzem, és nem fér el normálisan minden bizonyos esetekben.
Asztali gépet tekintve kicsinek tartom a FHD-t, és sokkal jobb az 2560x1440 csak annak vannak technikai hátrányai egyelőre.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tikakukac
titán
Átlag emberről beszélünk. Nem 1-2 ember vitt már vissza gépet, hogy állat ez az FHD de megbolondulok. Mikor én is Gimpezek, állati a nagy panel, de azon kívül sokkal inkább az eggyel kisebb kellene netezni. Átméretezés meg vagy jó vagy nem. Nálam sokszor nem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
cattus
addikt
Ékég szűknek tűnik az 1 GB-os HDD. Gondolom inkább 1 TB akart a lenni.
Do the thing!
-
alevan
őstag
Köszöni szépen, az 1366x768-as TN+film paneles laptopom elvan. És én is elvagyok vele. Nemmondom, IPS szebb képet adna (monitorom is IPS), de én tökéletesen elégedett vagyok a képminőséggel.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
BlackSoft
addikt
TN-t jobban szeretem, csak megjegyzem, viszont egy laptopon nyugodtan lehet IPS, mert nem fogok csinálni semmit, amihez nem lenne elég az is. Már 1080p is kicsi, laptopon még elvagyok vele, mert csak netre kell, de asztalin iagzából jöhetne egy 4K is, ha nem lenne ennyi az ára.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Jodanovich
senior tag
nvidia optimus állítgatással tisztában van valaki?
Life is Short... Ride Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Asus Vivobook X515EA (15,6" Full HD, Intel Core i5 11th gen, 8GB DDR4, 512GB SSD)
- HP EliteBook 820 G3 i5-6200u laptop 4 GB RAM 128 GB SSD új akkumulátor
- Macbook "Core 2 Duo" 2.4 13" (Mid-2010) 8/180gb Catalina
- Microsoft Surface Pro 4 (I7/16GB/256GB)
- ! ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 ! RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest