- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
nvidia optimus állítgatással tisztában van valaki?
-
BlackSoft
addikt
TN-t jobban szeretem, csak megjegyzem, viszont egy laptopon nyugodtan lehet IPS, mert nem fogok csinálni semmit, amihez nem lenne elég az is. Már 1080p is kicsi, laptopon még elvagyok vele, mert csak netre kell, de asztalin iagzából jöhetne egy 4K is, ha nem lenne ennyi az ára.
-
cattus
addikt
Ékég szűknek tűnik az 1 GB-os HDD.
Gondolom inkább 1 TB akart a lenni.
-
Tikakukac
titán
-
BlackSoft
addikt
Én nem érzem, hogy laptopnál nagy lenne a FHD, nekem a macbook pro-n zavar az 1440x900-as felbontás, mert túl nagynak érzem, és nem fér el normálisan minden bizonyos esetekben.
Asztali gépet tekintve kicsinek tartom a FHD-t, és sokkal jobb az 2560x1440 csak annak vannak technikai hátrányai egyelőre. -
Tikakukac
titán
Aminek a 85%-a lenne kb. a profit. Nem véletlenül dugják a TN panelt, így lehet sokat kasszírozni a "prémium" paneleken.
BlackSoft: Kénytelen vagyok néha külső monitor nélkül használni a nagyobb laposom, 1920x1200 azért nem egy kellemes felbontás 15"-on hosszútávon. Jól jön szerkesztésnél, de natívban azért egész nap ezt nézni necces. Pedig az amúgy is jó szememre még van lőve szemüveg is, szóval sas vagyok. Elég oda az eggyel kisebb panel, egy nagyon jó TN-ből, vagy alap IPS-ből. FHD IPS-ek meg azért annyira még nem olcsóak.
-
BlackSoft
addikt
...1366x768-as TN+film...
De kérem, ez egy laptop. Nem lehetett 1080p IPS-t beletenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest