Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Elég hosszú az élettartamuk, és általában nem mennek tönkre csak úgy, hanem a CCFL-hez hasonlóan fokozatosan veszítenek a fényességükből. Hogy melyik milyen gyorsan, nem tudom. Szinte biztos, hogy cserélhetőre van kiképezve. (Bizonyára egyedi tokozású LED-ek vannak ráforrasztva egy panelre.)
-
dezz
nagyúr
A LED-es háttérvilágítás miatt ilyen vastag. Várhatóan ez lesz most a menő egy ideig (amíg be nem jön az OLED)... Pedig nem feltétlenül jobb, mint a spéci, wide color gamutos CCFL-lel szerelt profi monitorok.
Szerintem a LED-es háttérvilágítás akkor válik érdekessé, amikor nem csak úgy világít ott 20-30 LED, hanem sorokba vannak rendezve (legalább 10 sorban), amik külön kapcsolhatóak, és a CRT-s letapogatást utánozzák velük. Ez élesebbé és természetesebbé teszi a mozgásokat. Viszont ilyet eddig csak tévében láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest