Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Ez a ZTE mehet vajon turbosimmel?
-
Saccco
nagyúr
CyanogenMod-6.1.0-RC1-Spica-alpha7.3
CHANGELOG
alpha7.3:
1. Updated CyanogenMod sources from github
2. armv6-vfp optimalisation
3. Using 100% CM wifi implementation (thanks to funman)
4. Updated Ultimate Spica Recovery
5. Sensor updates: compass is working! [cadavre] -
Saccco
nagyúr
Lassan erős késztetést érzek egy kis froyo tesztelésre...
-
Saccco
nagyúr
válasz
rolcsie #24105 üzenetére
- Telefon kikapcs
- Kártya ki
- Biztonsági másolat
- Másik kártyára minden fel
- Kártya be
- Telefon bekapcs
- EnjoyAmúgy nem értem a kérdést, nem veszhet el igazából semmi egy kártyacserével.
Max 1-2 kártyára cachelt dolog, de az megoldható a fent leírt módon. Sok cseresznyét! -
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga #22746 üzenetére
Megszűnt a támogatás vagy ... ennyire nem vagyok optimista.
-
Saccco
nagyúr
Már van elérhető kernel 2.1b MT driverrel. Itt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
duffbeer #21438 üzenetére
Én úgy tudom azért van a "csalás" beépítve, mert ha véletlenül bemérnek valakit, hogy gyorsabban megy, akkor ne tudja arra fogni, hogy az autó órája szerint nem lépte át a sebességkorlátot. Ilyenkor ugyanis nyugodtan be lehetne perelni az autó gyártóját, hogy csal az órájuk, miattuk vágták meg a drága ártatlan sofőrt... és ugye kisebb dolgok miatt is buktak már nagyot nem kis cégek, a nemmondommegmelyikországbantaláljátokki...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #21391 üzenetére
Megvan, itt olvastam. (Nem biztos, hogy pont itt, de ez volt a lényeg.
)
"Create your own logo with 320×480 size and PNG file type. Warning: The size of logo file must be between 30-40 kb or the phone will never be able to boot!!."
Más:
A múltkor valaki keresgélt szignózási megoldást, itt is van egy, ha ezt még nem próbálta volna. -
Saccco
nagyúr
Most keresgéltem, hogy hol olvastam a hazavágást, de ilyenkor bezzeg nem találom.
Lehet, hogy tényleg összekevertem a boot logo-t az animációval
De valamelyikkel biztosan haza lehet vágni a telót, ha nagyobb a kép mérete mint, 45kB (erre emlékszem pontosan).
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21177 üzenetére
Azért nem sajnálják, mert ott nem csak tapiznak, hanem vásárolnak is...
-
Saccco
nagyúr
"Hol lehet kikapcsolni a T9-et"
Beállítások -> Területi és szövegbeállítások -> Itt lehet minden billentyűzetet állítani, ha alap bill-t használsz akkor -> Android Billentyűzet -> Javaslatok megjelenítése mellől pipa ki.
Jó ötlet ez a keyword dolog:
T9, billentyűzet beállítás, javaslatok, kikapcsolása, rezgés kikapcsolás -
Saccco
nagyúr
válasz
Depression #21135 üzenetére
Nem lehet, hogy valami beakadt és az ette meg az akksit?
-
Saccco
nagyúr
válasz
legiaap #21024 üzenetére
"Ha mondjuk XXJH6-os fw-t akarok és ami a kitchenben ajánl fel fw-k közül nem kell egy sem, csak a kernel akkor kiválasztom a remove package meg a kívánt kernelt azt ennyi?"
Ha csak a kernel kell, akkor a light package-t kell kiválasztani. Utána meg azokat amik kellenek. Viszont ilyenkor témát nem tudsz feltenni, mert azok csak a full package-re (deodexed) mennek fel.
Full packagenél mind1 milyen verzió volt fenn előtte, mindent felülír.
Thome:
És az a deodexed full? Mert csak az jó. -
Saccco
nagyúr
válasz
hedgehog01 #20969 üzenetére
Hát, ha a greendevdroid érdekel, akkor csak a deodexed+full package jöhet szóba. Lightra nem megy fel, csak bedönti az egészet. A programokat amit belefőzöl azokat a rendszer particióra teszi. Tehát azzal nem spórolsz helyett az internal storageből, ha nem főzöd bele őket. Amit viszont belefőzöl azt markettel nem tudod frissíteni. Elvileg vissza lehet állítani, csak kell egy backup progi hozzá. Light packagenél minden marad, a fullnál nem tom, mert szűz rendszerre tettem fel.
-
Saccco
nagyúr
válasz
hedgehog01 #20964 üzenetére
"Mi a különbség a full és a light package között? Mit nyerek az egyikkel és mit a másikkal?"
Fullnál mindent felrak/kicserél. Light packagenél meg csak a kiválasztott dolgok kerülnek fel maga a Base Package nem.Ha full teszel fel, azon belül is a deodexedet, akkor például tudsz felrakni témákat, míg lightnál nem.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Ezt a témát nézte már valaki? Egész jó.
-
Saccco
nagyúr
válasz
duffbeer #20722 üzenetére
A Barcode Scanner míg elindul = Quickmark indul + nyomok egy scant.
Maga a leolvasás, sokkal gyorsabb qiuckmarknál, és utána mind2nél meg kell nyomni, hogy mi legyen vele.Egyébként tök mind1, mindenki azt használ amit akar písz
Szerk:
Skynet258: Én szoktam mindenféle szöveget, meg telszámot is, gyorsabb bescannelni, mint begépelni. Spec. ma 2 számot is küldtem, meg egy linket. Ha meg valamilyen esemény van (húsvét, karácsony, szülinap), akkor is egyszerűbb bescannelni (a vicces szöveget / ötletes sztorit), mint benyomogatni. -
Saccco
nagyúr
válasz
Skynet258 #20712 üzenetére
Most, hogy feltettem rájöttem, honnan volt ismerős a Quickmark. Anno WMen is ennek a cégnek a QR kód olvasóját használtam.
"Szerintem gyorsabb, mint a Barcode Scanner (nem is kicsit)."
Most direkt leteszteltem, a "nem is kicsit" jelzővel szerintem lebecsülted, kb nagyondurvánirgalmatlanul gyorsabb...
szerk: És az említette twitteres dolog nem jött elő, úgyhogy biztos nem ettől volt.
-
Saccco
nagyúr
"Köszönöm, tisztában lettem Béla, Józsi és haverjai problémáival, de nem jutottam előrébb a kérdésben."
Hááát az úgy volt... my fail, ezt akartam linkelni....
szerk: Nem tudom, hogyan lehet megőrizni az eredetit, de a frissítést azt odinnal lehet megoldani. Mivel most jót linkeltem ezért merem állítani, hogy ott le van írva.
Ha mégse akkor tedd fel kérdésbe, és biztosan lesz rá válasz, itt a fórumon. -
Saccco
nagyúr
Az egyik fórumtárs oldala jó kezdőpont lehet: Androi-id.info, Androidról Skynet258 tolmácsolásában.
(Van alapozó rész is.)Témára egy jó példa:
-
Saccco
nagyúr
válasz
gyuszmó #20488 üzenetére
Csak azokat mutatja, amelyek fogyasztanak is valamit. Az, hogy az Android 99%-ot mutat azért van, mert az az operációs rendszer (csak a rendszerkomponensek által terhelt az akku).
Ha valamit használsz, és elég nagy energiafogyasztást produkál, akkor megjelenik ebben a listában. Részletes adatokat rányomva mutatja.
-
Saccco
nagyúr
Azt nem tudja valaki, hogy a GreenDevDroid theme-nek elég-e a light package? Vagy a Full kell hozzá? Vagy mind1?
Csak mert már egyszer megjártam vele, de nagyon birizgálja a csőröm...Főleg ezzel az új (módosított circle batteryvel):
szerk: Az ikonok is jók mondjuk.
-
Saccco
nagyúr
válasz
r.zozoka #20313 üzenetére
A legolcsóbb amiről tudok az a partneronál van 53ért.
(#20323) montyx:
Market Enabler -
Saccco
nagyúr
válasz
gyuszmó #20282 üzenetére
"Akit érdekel van egy task progi,ami megmutatja % ? fogyasztott az utolsó pár progi"
Cifra egy mondat ez, de ha arra vagy kiváncsi, hogy van-e százalékos fogyasztás kijelzés valahol akkor: Beállítások -> A telefon névjegye -> Battery use
"Tudtok egy v.mi jó,lapozható képnézegető progit?"
Gallery 3D: Youtube videó
-
Saccco
nagyúr
Tud valaki valamit a proxy helyzetről? Van-e valamilyen program, vagy mód, hogy egyszerűen lehessen proxyt beállítani (rendszerszintűre - market, stb)?
A ProxySurf nem játszik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #19938 üzenetére
Azt hogy konkrétan hogyan oldják meg nem tudom.
Azért akartam kipróbálni, mert esetleg egy-két 800*480as felbontású program is menne a telón.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Maximum1 #19927 üzenetére
Csak ne hangoztasd, és ne linkelj warez cuccokat, mert a modik jól megvághatnak érte...
(#19932) Csabi42:
Ha az Extended Controlsra gondolsz arról Skynet blogján van egy kisebb leírás. -
Saccco
nagyúr
Találtam egy érdekes programot: LCD Density Changer. Elvileg a felbontást, illetve annak sűrűségét (DPI) lehet állítani vele. Sajna nekem nem sikerült működésre bírni, azért írok róla, hátha valakinek megy.
-
-
Saccco
nagyúr
Feltettem az LK2.09.3 (Multitouch from Gabriel-LG v2b + antibyte camera bugfix)
1.3.1d Light Package-t.Leteszteltem 2 multitouch visualizerrel.
Sokkal jobban, pontosabban érzékeli-követi az új mozgást. -
Saccco
nagyúr
válasz
gyuszmó #19410 üzenetére
Vagy a Backgrounds nevűt, nekem bevált.
Lehet kártyára menteni a képeket, vagy favorite listát csinálni, vagy egyből háttérnek beállítani. -
Saccco
nagyúr
válasz
Mcfery #19398 üzenetére
Ha máskor is keresel szó magyarázatot: http://www.kislexikon.hu/
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19210 üzenetére
Tudtam, hogy nem csak nekem állt meg...
Egyszerűbbnek láttam kivágni-helyettesíteni. -
Saccco
nagyúr
Nekem is nyögvenyelős volt, és mivel a Sense óra tetszik találtam egy jobbat, legalábbis számomra jobb...
Fancy Widget
-
Saccco
nagyúr
Az LK2.09.1 másnál is hazavágja a számológépet? Vagy csak nekem FCzik?
-
Saccco
nagyúr
Hm odin megállt 5/8nál, csak számol... ilyenkor mivan
Remélem nem brick...
szerk:
Lehúztam, nem brickkelt, úgy nézem most szépen felmegy... igen reboot...
Kicsit rámjött a frász... -
Saccco
nagyúr
válasz
adamfriday #18982 üzenetére
Próbáld újra, én is jártam már így.
-
Saccco
nagyúr
válasz
adamfriday #18980 üzenetére
Nekem a one package felrakása volt 1perc 24sec.
Az lk2.08 meg 30sec.Ha odin csak számol, és közben a kijelzőn nem látsz semmit akkor valami nem jó.
(ne felejtsd el, hogy rendszergazdaként kell futtatni odint) -
Saccco
nagyúr
Most feltettem a JH6ot arra lk2.08at, és most nézem, hogy minden program megvan ami a flash előtt fel volt telepítve
Meglepetésként ért, de nem olyan nagy baj legalább nem kell mindent újratelepítgetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest