Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
Shad0w #20260 üzenetére
nem is a belépésnél rontottam el hanem van az arész hogy adataim. szóval belementem hogy módosítsam,nah ott már kér mailt is és ha ott rossazt accc meg akkor ciki mert elcseszted!
itt nincs az hogy ismételd meg az email címed
nah szal rányomtam az ok gombra és kidobta hogy tuti-e a dolog én meg auton rányomtam hogy persze hogy ok!de beszívtam mert nem volt ok felcseréltem pár betüt. és most azóta az a címem használhatatlan
tudtam hogy sebesség a végzete
más: márket akadozva futnálam is én a forzen eclairre fogom holnap újra húzom a telót, lehet hogy nem lsz 9.2mflotos számom de legalább működni fog rendesse, ezaz egy hibája van nálam enne a forzen eclairnak, de ez hatalmas!
ha újra rakom a kitchent az elég nem? vagy az egészet kezdjem előről?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Rap, hiphop, ragga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Microsoft Excel topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest