Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
duffbeer #19860 üzenetére
Régebben úgy zajlott a fórumozás, hogy amikor jött valaki, és feltette a 100. ugyanolyan kérdést, akkor azt mondták neki, hogy használja a keresőt, vagy olvasson vissza. Aki idetévedt, az tudomásul vette ezt, megköszönte, és rááldozott fél órát arra, hogy megkeresse, ami őt (!) érdekli. Semmi sértődés, semmi balhé, hisz minek is kéne, megmondták, merre van, az ember meg megtalálta.
Most, ha szólsz valamiért, akkor nem az van, hogy rendben, köszi, vagy bocs, odafigyelek a jövőben, hogy ne floodoljam tele a topikot... nem, szemét vagy, rohadj meg.
Semmi extrát nem vár az ember, de ha már valaki idelibben (akár újoncként), akkor nem értem, miért neki kéne hoznia a szabályokat, azokkal szemben, akik valamit már letettek az asztalra, pár ezer hozzászólással már segítették a többieket. Miért nem lehet akkor rájuk egy kicsit hallgatni?
Sokszor az van, hogy én egy genya vagyok. Ha nem csinálnék semmit, nem segítenék soha, csak basztatnék mindenkit, akkor talán igaz is lenne. De itt is van pár hozzászólásom, és ott a blog, amit nem magamnak írok, hanem úgy érzem, sok embernek segítettem ezzel.
Szóval kicsit paradoxon lenne azt mondani, hogy én pl. nem segítek senkinek. De segítek, de miért kell nekünk kimásolgatni a felhasználói kézikönyv megfelelő sorát, miért kell nekünk használni a keresőt a kérdező helyet... na ez elég furcsa szerintem.
Egyébként sok topikban, ahol régiek vannak, ezek a dolgok nem okoznak gondot. Nem lesz valaki szemét attól, mert szól egy friss embernek, hogy ezt vagy azt inkább úgy kéne. Nem, mert ott a régiek rendet tartanak, átláthatóbb is a topik.
Itt jön egy újonc, valaki szól neki, hogy nem így kéne, a kvázi tagok meg csatlakoznak hozzá, mert valahova mégis kell "klikkesedni"... Ez az egész akkor lenne rossz, ha soha, senki nem segítene, de azért szerintem ez igen messze van a valóságtól.
És azt is tudom, hogy a fentiekkel itt is sokan egyetértenek, csak nem vállalják fel, mert látják, hogy én is hova degradálódtam amiatt, mert elmondom őszintén amit gondolok, és nem követem az álszent vigyorgó tömeget.
Sok őstag és régi ember pont a fentiek miatt hagyta itt a PH-t. Hogy hiányoznak e valakinek..? Hát, biztos többet tudtak segíteni, mint pár lusta ember, akinek minden készen kell, olvasás nélkül, de azonnal...
Többet nem offolok e témában, totálisan felesleges. Vannak dolgok, amik változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest