Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetig
csendes tag
Üdv!
Átestem a tűzkeresztségen, már nálam is 2.1 fut. Több mint 2 hónapig vártam, de nem bírtam tovább.
Miután nagyon-nagyon nehezen megszabadítottam a T-s rabláncától, gyorsan és zökkenőmentesen felment rá az Eclair. (I5700EXXJCE One Package)Első benyomások a "hű", meg "wow" után: hihetetlen, hogy mekkora a különbség az 1.5 után, mintha nem is az én telefonom lenne. Egy pici sebességcsökkenést érzek csak, de Wifit stabilan tartja, végre nem lassul be elforgatásnál a billentyűzet, szebb-jobb a Market felülete, 3G-re egyből csatlakozott. Egyszóval, megérte az a 10 percnyi félelem, míg Odin be nem kékült
.
-
Peetig
csendes tag
Lehet, hogy volt már, de nekem nagyon tetszik
-
Peetig
csendes tag
Win7-el használom én is. Másodszori telepítésre lett úgy-ahogy jó az NPS, programmok telepítése-törlése-> minden samsungos dolgot eltávolítottam, majd restart és újratelepítés. Az én trükköm, hogy felismerje a telót: telepítés előtt nem csatlakoztatom a Spicámat, csak miután elindult a program. Ekkor csak a microSD-t látja-> beállítások->telefon névjegye->további beállítások->a csak háttértár mellől pipa kiszed. Ekkor NPS újra keresni kezd, majd egy picit befagy és már látja is a telót. Ez az egy dolog ami eddig mindig sikerült, sokat szenvedtem, mire kitapasztaltam.
Remélem tudtam segíteni!
-
Peetig
csendes tag
Már napok óta folyamatosan nézem, hogy mikor lesz végre elérhető a frissítés. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, ha a PC Studio nem lenne változó korban: ha éppen jó hangulatba van, akkor felismeri a telefont, ha pedig nem...
. Van amikor csak akkor ismeri fel, ha kiveszem a pipát a "Csak háttértár" mellől.
Van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete?bluemerle: szerintem nem a firmware-el magával van a gond, hanem vagy a szolgáltatókkal megy lassan az egyezkedés, vagy a studio nem tökéletes még. Bár azt végképp nem értem, hogy miért nem lehet pontos dátumot közölni a 2.1-re éhes tömegekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest