- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
_Balou_ #1458 üzenetére
(#1458) _Balou_: Hát azt talán az update megoldja majd (bár nem biztos - inkább azt mondom hogy nem fogja az se) vagy egy hard resettel lehet megoldani csak. Nekem is van egy ilyen alkalmazásom sajnos, ami ezt csinálja, de én megvárom az updatet, hátha az megjavítja
(#1484) _Dumber_: Egyedül a kikapcsoló gombot nem tiltja le, amivel scendes módba, repülős módba, illetve kikapcsolni lehet. Viszont mivel csak érintésre reagál a képernyő, így a menü előjön, de nem nyomódik meg egyik se. Mások panaszkodtak a feloldó gombra is, ezzel nekem még nem volt gondom, bár én a feloldómintát is használom benne (beállított számú pöttyöt (max 9) kell összekötni a beállított sorrendben, hogy feloldjon).
A névjegyeknél pedig a keresésnél mindegy mit írsz be, akkor is megtalálja, és ahogy balou mondta, abc-be van (bár névjegyfelvételnél nincs külön mező hogy vezetéknék és keresztnév, így én normálisan, magyar formátum szerint írtam be)
Más: Valóban tényleg többször is lelett már írva, hogy bluetoothon csak névjegyeket lehet küldeni, fájlt (reméljük, hogy még) nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Medence topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest