Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
punisher1 #35263 üzenetére
JA... ez igy jó..
nem értem miért nem megy..
viszont ha vissza akarod tenni az régit akkor erre nagy valószínúséggel szükséged lesz, mert tegnap én itt kaptam idegrohamot...
Történet hozzá.. és a megoldás:
------------------- Idézet egy másik fórumról, miután kipróbáltam ezt a verziót:
Na akkor most vagyok carban..Felraktam az általad linkelt együttest, és még 2 másikat is ezen kívül.
Mindíg 0ról indítottam, azaz visszaraktam az alap T-mobilos 2.1-et (JC1).
most ott tart, hogy bármilen 2.1-et rakok fel (T-s, CM, JH6) recoveribe bootol be.
(Ez a JH6 és a T-s esetében boot közben fagyást -* illetve Felkiáltójelet - eredményez.
Rootolt rom esetén pedig recoveribe való belépést ad.Kipróbáltam az eredeti 1.5-tel.. azzal múködik (bebootol).
MI a megoldás? Remélem tudtok valamit.
----
Megoldottam..
Hála rutyikának:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_i5700_galaxy_spica_hivatalosan_is/hsz_27449-27449.html
---------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest