- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
punisher1 #35263 üzenetére
JA... ez igy jó..
nem értem miért nem megy..
viszont ha vissza akarod tenni az régit akkor erre nagy valószínúséggel szükséged lesz, mert tegnap én itt kaptam idegrohamot...
Történet hozzá.. és a megoldás:
------------------- Idézet egy másik fórumról, miután kipróbáltam ezt a verziót:
Na akkor most vagyok carban..Felraktam az általad linkelt együttest, és még 2 másikat is ezen kívül.
Mindíg 0ról indítottam, azaz visszaraktam az alap T-mobilos 2.1-et (JC1).
most ott tart, hogy bármilen 2.1-et rakok fel (T-s, CM, JH6) recoveribe bootol be.
(Ez a JH6 és a T-s esetében boot közben fagyást -* illetve Felkiáltójelet - eredményez.
Rootolt rom esetén pedig recoveribe való belépést ad.Kipróbáltam az eredeti 1.5-tel.. azzal múködik (bebootol).
MI a megoldás? Remélem tudtok valamit.
----
Megoldottam..
Hála rutyikának:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_i5700_galaxy_spica_hivatalosan_is/hsz_27449-27449.html
---------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest